Özvegye lelkiismeretesen gondozza Torgyán József sírját

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
sírhely nyughely Torgyán József temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh Mária odaadással és szeretettel gondozza volt férje sírját. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, idén januárban veszítette életét Torgyán József a XII. kerületi otthonában. Fájó szívvel búcsúztak tőle, főleg az özvegye, Cseh Mária, aki szerint semmilyen előjele sem volt a halálnak.

Az asszony korábban azt nyilatkozta, hogy nem tudja feldolgozni a férje halálát, ma már azonban azt mondja, sikerült elfogadnia a helyzetet. De természetesen ettől még rengeteget gondol Józsefre, akinek november 16-án lett volna a 85. születésnapja.

Sokan látogatják az egykori politikus sírhelyét Forrás: MTI/Kollányi Péter

Az ünnepnap alkalmából Mária kilátogatott József sírhelyéhez a Farkasréti temetőbe, és egy csodás virágkoszorúval emlékezett meg a szerettéről. A sírhelyen készült fotókat itt tudod megtekinteni.

Szemtanúk szerint a sírhoz nagyon sokan visznek virágot, alig lehet még egy-egy szálat odatűzni a koszorúk közé.

Összeomlott Torgyán József özvegye a gyásztól

Az özvegy fájdalmáról a legjobb barátnője, Medveczky Ilona beszélt a Tények kamerái előtt. Elmondta, Cseh Mária úgy éli meg a gyászt, hogy mindent egykori férje kívánsága szerint alakít át a ház körül: videó!

Tóth Andi: nem hinném, hogy bárki fogdosni fogja a lábamathttp://www.life.hu/sztarok/20171121-toth-andi-nem-hinnem-hogy-barki-fogdosni-fogja-a-labamat.htmlIzgatottan várja a forgatásokat a dzsungelben Tóth Andi, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality egyik szereplője lesz. TV + SztárokOrigo Doszpot Evelin nehéz élethelyzete miatt hagyta egyedül kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20171121-megrazo-vallomas-doszpot-evelin-ezert-hagyta-egyedul-kislanyat.htmlÉlete egyik legnehezebb időszakáról vallott Doszpot Evelin: első házassága után egy ideig a szüleinél kellett hagynia kislányát, a körülmények ugyanis nem voltak adottak ahhoz, hogy kettesben éljenek. TV + SztárokOrigoSorozatszerepet kapott Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20171121-sorozatszerepet-kapott-cserpes-laura-enekesno.htmlA TV2 saját gyártású sorozatának, a Korhatáros szerelemnek egyik szereplője Cserpes Laura lesz. Karakteréről, illetve a karakterével való azonosulásról és magánéletéről is árult el titkokat a szép énekesnő a Life.hu-nak. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKovács Patrícia a Korhatáros szerelem castingján fiatalabb férfiakkal csókolózott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-kovacs-patricia-a-tv2-uj-sorozatanak-castingjan-fiatalabb-ferfiakkal-csokolozott.htmlKovács Patríciával hamarosan sokkal többet találkozhatunk a tévé képernyőjén, hiszen ő a TV2 új sorozatának, a Korhatáros szerelemnek a női főszereplője. A Life.hu riportere kifaggatta őt a sorozat titkairól, de persze a magánélete is terítékre került! TV + SztárokOrigoBalázs Klári miatt nem vesz részt a Táncdalfesztivál nevű buliban Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-balazs-klari-miatt-nem-vesz-reszt-a-tancdalfesztival-buliban-korda-gyorgy.html2018 január 13-án lesz, és máris az év koncertshow-jaként hirdetik az 50 éves a Táncdalfesztivál elnevezésű bulit, ahol olyan nagy nevek vesznek részt, és adják elő a régi fesztiválok slágereit, mint Zalatnay Sarolta, Koós János, Soltész Rezső stb... A névsorból azonban hiányzik Korda György neve, aki azt is elárulta, hogy mi az oka ennek. TV + SztárokOrigoÁlinterjút közöltek Liptai Claudiával, visszaéltek a nevével és képmásávalhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-alinterjut-kozoltek-liptai-claudiaval-visszaeltek-a-nevevel-es-kepmasaval.htmlVisszaéltek Liptai Claudia nevével, fotóival, sőt még egy álinterjút is közöltek vele egy figyasztócseppel kapcsolatban. A műsorvezető a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével együttműködésben teszi meg a szükséges jogi lépéseket TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.