Doszpot Evelin férje fiairól: parádésan jó a kapcsolatunk

Forrás: FEM3 -
pszichológus család Doszpot Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Doszpot család egy tipikus mozaikcsalád: Péternek előző kapcsolatából két fia van, Evelinnek egy lánya született volt férjétől, és immár két közös kislányt is nevelnek.

Doszpot Evelin a FEM3 Café vendége volt, ahol a boldog mozaikcsalád kialakítása volt a téma. A sztáranyuka, aki korábban arról mesélt, egy igen nehéz időszakot hagyott maga mögött, amikor összeköltözött jelenlegi férjével, most bevallotta: annak érdekében, hogy a gyerekek minél hamarabb megszokják az új helyzetet, szakemberhez fordult.

„Minden lépésünket koordinálta egy klinikai szakpszichológus, akinek azóta is imába foglalom a nevét. Hannáról meg nem mondaná senki, hogy mozaikcsaládban él." – mesélte Doszpot Evelin, majd hozzátette, náluk szinte zökkenőmentesen ment a gyermekek beilleszkedése. „Viszonylag szerencsés volt a mi szituációnk, akkor Hanna 3 éves volt, egy ilyen kis szeretetgombócot nehéz nem szeretni. Nagyon cuki sztori volt, ahogy ők egymásba „szerelmesedtek". Nálunk a fiúkkal volt kicsit nehezebb. Gergőnek az első pillanattól kezdve egészen természetes volt ez a helyzet, Márk, aki már tinédzser volt, mindig azt mondta, velem az égvilágon semmi baja, neki a család egységgé formálásával voltak balanszproblémái, hogy ki hova kerül. De parádésan jó a kapcsolatunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.