Az Appra magyar!-ban kérdezték Ambrus Attilát arról, hogyan tudott beilleszkedni a szabadulása után a társadalomba, de ő nemcsak erről beszélt, a celebekről is kifejtette a véleményét.

Ambrus Attila 13 évet volt börtönben, szabadulása után pedig sikeresen visszailleszkedett a társadalomba. Életéről film készült, és mostanában a tévében is sokat lehet őt látni, hiszen szerepel az Ázsia expressz című műsorban. Ezért kérdezték éppen őt Az Appra magyar!-ban, amikor az a téma került előtérbe, hogy az emberek megbocsátanának-e egy embernek, aki kijött a börtönből.

Ambrus Attila elmondta a véleményét a celebekrőlForrás: Appra magyar!

Ambrus Attila leszögezte, hogy ő nagyon sokat tett azért, hogy elfogadja őt a környezete, civil, tisztességes emberként éli az életét. „Én azt gondolom, nagyon sokat tettem azért, hogy visszailleszkedjek a társadalomba. Köztem és a celebek között – már elnézést kérek mindenkitől – az a különbség, hogy én értek néhány dologhoz. Ezzel én nem akarok senkit megbántani, de az a helyzet, hogy én nagyon keményen megdolgoztam, illetve megbűnhődtem azért, amit elkövettem, arra, hogy ki, mit érdemel, azt gondol, hogy az idő majd választ fog adni" – mondta a Viszkis, aki nemrég perzselő csatát vívott Vujit Tvrtkóval is.