Madeleine McCann: megtalálhatták a titokzatos lila ruhás nőt

Forrás: Getty Images -
lila ruha Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 10 éve nyomoz a rendőrség Madeleine McCann után, bármilyen eredmény nélkül. Folyamatosan kutatják azokat az embereket, akik tudhatnak valamit a kislányról, mindhiába. Egy titokzatos lila ruhás nő után is nyomoznak, aki állítólag a gyerek eltűnésekor az apartman körül ólálkodott. Sikerült megnevezni az illetőt, de Luisa Todorov ragaszkodik ahhoz, hogy nem ő volt a tettes.

Madeleine McCann szülei sosem adják fel a reményt, hogy egyszer megtalálhatják kislányukat, aki portugáliai nyaralásuk alatt tűnt el az apartmanukból, mialatt ők a barátaikkal vacsoráztak. Az elmúlt években számos teóriát állítottak fel azzal kapcsolatban, hogy mi történhetett a kislánnyal, volt olyan szemtanú, aki egy titokzatos lila ruhás nőt gyanúsított, akit látott az apartman körül ólálkodni Madeleine eltűnésének idején.

Madeleine McCann-ügy: kulcsfontosságúnak találják a lila ruhás nőt Forrás: Getty Images

Heriberto Janosch Gonzalez kriminológus nemrég meg is nevezte a titokzatos hölgyet, azt állítva, hogy Luisa Todorov az. A nő akkoriban abban az apartmanban dolgozott, ahogy a férje is. Az nyomozás kezdeti szakaszában tanúként ki is hallgatták őket, de azóta nem történt semmi. Hiába nevezték meg azonban őt, Luisa ragaszkodik ahhoz, hogy nem ő a lila ruhás nő.

Nagyon régen már beszéltem a rendőrséggel a Madeleine-ügyről.

Mirrornak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.