Gyilkosság áldozata lett Pallavicini Zita édesanyja

Forrás: TV2 -
gyilkosság TV2 Ázsia Expressz Pallavicini Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetes történetet mesélt el a TV2 Ázsia Expressz című reality-jének szereplője, Pallavicini Zita: 21 éves volt, amikor édesanyját meggyilkolták.

Élete legborzasztóbb időszakáról mesélt Pallavicini Zita a Borsnak. Elárulta, mindössze 21 éves volt, amikor édesanyját megölték.

„Megölték, nem természetes halállal halt meg. Prágában történt. Mint a filmekben, a rendőr hozta a rossz hírt: anyámat meggyilkolták. Azt kérdeztem, hogyan? Ugye nem szenvedett? Nem, elvágták a torkát, az gyors halál" – nyilatkozta a megrendítő tragédiáról az őrgrófnő a lapnak.

Pallavicini Zita őrgrófnő édesanyját meggyilkolták Forrás: TV2

Máig nem tudni pontosan, mi történt, de Pallavicini Zita állítja, édesanyja nem rablógyilkosság áldozata lett, ismernie kellett a tettest, különben be sem engedte volna őt a házba. Végül egy ártatlan ember vonult 5 évre börtönbe, az igazi tettest nem sikerült elkapni.

Az őrgrófnő hozzátette, 12 éves húgára is neki kellett vigyáznia, ő maga hiába próbált utánajárni a történteknek, a család lebeszélte a nyomozásról.

Ambrus Attilát apja halála változtatta meg: ezért tért jó útrahttp://www.life.hu/sztarok/20171127-ambrus-attilat-apja-halala-valtoztatta-meg.htmlAmbrus Attila többször is megpróbált megszökni, amíg börtönben volt, de rájött, hogy változtatnia kell. Apja miatt döntött úgy, hogy ez nem mehet így tovább. TV + SztárokOrigoKasza Tibit át akarta verni egy telefonos csalóhttp://www.life.hu/sztarok/20171127-kasza-tibit-at-akarta-verni-egy-telefonos-csalo.htmlKasza Tibi furcsa telefonhívást kapott a hétvégén, egy ismeretlen számról keresték méghozzá azzal, hogy az énekes összetörte az illető autóját. A csalók valószínűleg pénzt szerettek volna kicsikarni Tibiből, de feljelentés lesz a vége. TV + SztárokOrigoShane Tusup ordibálásával kiakasztott Hosszú Katinka nevelőedzőjét, Pass Ferencethttp://www.life.hu/sztarok/20171127-shane-tusup-ordibalasa-kiakasztotta-pass-ferenc-edzot.htmlShane Tusup vehemens természetét már mindenki ismerheti, hiszen Hosszú Katinkának is ordibálva szokott szurkolni, de ezúttal nem ösztönzés közben kiabált. A Halászlé Kupán egy edzőt sértett meg, aki megírta az esetet Facebook-oldalán. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSerena Rigacci üzent a magyar szurkolóinak: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171127-serena-rigacci-uzent-a-magyar-szurkoloinak-video.htmlSerena Rigacci, az olasz származású 15 éves fiatal lány lett az idei X-Faktor második helyezettje. Ezt üzente rajongóinak.TV + SztárokOrigoKülönválik az X-faktor győztes párja?http://www.life.hu/sztarok/20171127-elvalik-egymastol-az-x-faktor-gyoztes-parja.htmlRicco és Claudia nyerte meg az idei X-Faktort. A magyar műsor történetében először győzött csapat... TV + SztárokOrigoVV Fanni állítólag Németországban lett prostituálthttp://www.life.hu/sztarok/20171127-vv-fanni-allitolag-nemetorszagban-lett-prostitualt-hirdeti-magat.htmlVV Fanni eltűnése nagy port kavart: néhány napja nagy erőkkel keresi őt a családja, akik bár tudják, hogy a fiatal lány miből él, abban biztosak, hogy önszántából nem hagyta volna itt őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.