Pallavicini Zita amputáció kar autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pallavicini Zita őrgrófnő kapott egy második esélyt az élettől: túlélt egy borzalmas autóbalesetet, amelyben leszakadt a jobb karja.

Pallavicini Zita őrgrófnőt már sokan ismerhetik, hiszen feltűnt már a tévében is, de nemsokára mlg többször láthatják: részt vett ugyanis a TV2 hamarosan adásba kerülő Ázsia expressz című műsorában Cseke Katinka oldalán. Úgy teljesítette a sokszor embert próbáló feladatokat, hogy fél karját nem is tudta használni, mivel évekkel ezelőtt egy komoly autóbalesetben kiszakadt a helyéről.

Pallavicini Zita őrgrófnő a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban Forrás: TV2

A baleset után meg kellett tanulnom bal kézzel írni,

Lokálnak"Az extrém megterhelés azonban bármennyire fura, jót tett a kezemnek, ugyanis újabb reflexek indultak be és újra tudom már külön-külön mozgatni az ujjaimat"

Fájdalmai miatt akart öngyilkos lenni Koncz Gáborhttp://www.life.hu/drlife/20171102-koncz-gabor-ongyilkos-akart-lenni.htmlA híres színésznek olyan fájdalmai voltak, hogy bizony még az öngyilkosság gondolatával is eljátszott. Dr. LifeOrigoFájdalmai miatt akart öngyilkos lenni Koncz Gáborhttp://www.life.hu/drlife/20171102-koncz-gabor-ongyilkos-akart-lenni.htmlA híres színésznek olyan fájdalmai voltak, hogy bizony még az öngyilkosság gondolatával is eljátszott. Dr. LifeOrigoMiről árulkodik a kisbaba széklete és vizelete?http://www.life.hu/drlife/20171021-mirol-arulkodik-a-kisbaba-szeklete-es-vizelete.htmlMit jelent kisbabáknál a krémes színű széklet, és milyen jelek utalnak arra, ha a gyermeknek vesemedence-gyulladása van? Dr. Life--Hazaengedték a kórházból Szacsvay László feleségét http://www.life.hu/drlife/20171031-2-ev-utan-kiengedtek-a-korhazbol-szacsvay-laszlo-feleseget.html2 év után végre hazamehetett Szacsvay László felesége. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy néznek ki ma a 10 évvel ezelőtt született sziámi ikrek: videó! http://www.life.hu/drlife/20171030-igy-eli-ma-az-eletet-isabelle-es-abby.htmlAbby és Isabelle élete igen különleges, hiszen sziámi ikrekként születtek, akiket rendkívül veszélyes volt szétválasztani, de sikerült: így élnek ma. Dr. LifeNorthfotoVideó készült Shawn Johnson vetéléséről http://www.life.hu/drlife/20171030-shawn-johnson-eloben-vetelt-el.htmlShawn Johnson vette a bátorságot, és megosztotta a világgal a fájdalmát. Üzenni szeretne ezzel az embereknek. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.