Dér Heni őszintén vallott, és elárulta: már nem úgy gondol a hűtlenségre, mint fiatalabb korában. 

A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban a hűtlenség volt a téma, melynek kapcsán Dér Heni is kifejtette a véleményét. A szexi énekesnő szerint nem mindegy, hogy mely életkorban van az illető, mikor szembesül a párja hűtlenségével. 

Elmondása szerint ő is hasonlóan reagált, mint az átlag, mikor kiderült, hogy a párja félrekacsintott, és határozottan kijelentette, hogy nem tud neki megbocsátani. Ám egy kicsivel később azon kapta magát, hogy talán mégis: 

Dér Heni megadta a lehetőséget a változtatásra, mikor megtudta, hogy a párja hűtlen voltForrás: Instagram/Dér Heni

"Aztán azt vettem észre magamon, hogy de én szeretem. De most akkor játsszam az egoistát? Játsszam el ezt a Hitler titkárnőt, hogy akkor sem lehet ezt így megcsinálni, mert akkor ott hagyom? Mérlegre tettem az egómmal. És rájöttem, hogy annyira szeretem (...), hogy próbáltam ezt a közös nevezőt tartani" - mesélte a sztár. 

Ugyanakkor azt is bevallotta, hogy nem sikerült visszaépíteni a bizalmat az akkori párja iránt. Ő megadta a lehetőséget az építésre, de a kedvese nem élt a lehetőséggel, nem értékelte Heni megbocsátását. 

A "többszerelműség" megcsalás, vagy a szabad érzelmek ünneplése?
A szerelmet gyakran állítják be úgy, mint egy véges érzelmet, melyben csak két embernek van helye. Zajlik ez úgy, hogy nyilvánvalóan messze sincsenek korlátai. Tény, hogy felfokozott, erős kötődést feltételező érzelmek egyszerre több ember felé is irányulhatnak; mint például a baráti, szülői, testvéri szeretet. Miért hisszük hát, hogy a szerelem kivétel lenne?