Dér Heni megbocsátotta a félrelépést: videó!

Forrás: Instagram/Dér Heni -
párkapcsolat hűtlenség megcsalás énekesnő Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni őszintén vallott, és elárulta: már nem úgy gondol a hűtlenségre, mint fiatalabb korában. 

A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban a hűtlenség volt a téma, melynek kapcsán Dér Heni is kifejtette a véleményét. A szexi énekesnő szerint nem mindegy, hogy mely életkorban van az illető, mikor szembesül a párja hűtlenségével.

Elmondása szerint ő is hasonlóan reagált, mint az átlag, mikor kiderült, hogy a párja félrekacsintott, és határozottan kijelentette, hogy nem tud neki megbocsátani. Ám egy kicsivel később azon kapta magát, hogy talán mégis:

Dér Heni megadta a lehetőséget a változtatásra, mikor megtudta, hogy a párja hűtlen volt Forrás: Instagram/Dér Heni

"Aztán azt vettem észre magamon, hogy de én szeretem. De most akkor játsszam az egoistát? Játsszam el ezt a Hitler titkárnőt, hogy akkor sem lehet ezt így megcsinálni, mert akkor ott hagyom? Mérlegre tettem az egómmal. És rájöttem, hogy annyira szeretem (...), hogy próbáltam ezt a közös nevezőt tartani" - mesélte a sztár.

Ugyanakkor azt is bevallotta, hogy nem sikerült visszaépíteni a bizalmat az akkori párja iránt. Ő megadta a lehetőséget az építésre, de a kedvese nem élt a lehetőséggel, nem értékelte Heni megbocsátását.

A "többszerelműség" megcsalás, vagy a szabad érzelmek ünneplése?

A szerelmet gyakran állítják be úgy, mint egy véges érzelmet, melyben csak két embernek van helye. Zajlik ez úgy, hogy nyilvánvalóan messze sincsenek korlátai. Tény, hogy felfokozott, erős kötődést feltételező érzelmek egyszerre több ember felé is irányulhatnak; mint például a baráti, szülői, testvéri szeretet. Miért hisszük hát, hogy a szerelem kivétel lenne?

A volt tettestárs a Viszkisről: „Hatalmasat csalódtam benne!"http://www.life.hu/sztarok/20171128-orban-gabor-a-viszkis-egykori-tettestarsa-a-viszkis-igazi-jellemerol-mesel.htmlTizenhárom bankrablásban vett részt Ambrus Attilával, majd nyolc évet ült börtönben. Jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, de a Viszkis film bemutatása alkalmából Orbán Gábor engedélyezte egy két éve készült, de akkor visszavont interjújának közlését. A Viszkis és én című könyvében merőben más képet rajzol egykori tettestársáról, mint amit a közvélemény ismer. Erről szól az alábbi beszélgetés is. TV + SztárokOrigoSúlyos gluténérzékenysége miatt fogyott 15 kilót az ATV műsorvezetője, Krug Emíliahttp://www.life.hu/sztarok/20171128-glutenerzekenysege-miatt-fogyott-az-atv-musorvezetoje.htmlKrug Emlíia 15 kilótól szabadult meg néhány hét alatt, pedig nem akart fogyni. Elinte örült a súlyvesztésnek, de egyre gyengébb és gyengébb lett, mígnem a lábán is alig bírt megállni. Ekkor ment el kivizsgálásra, ami kiderítette, hogy komoly betegség áll a fogyásának hátterében. TV + SztárokOrigoBüszkén pózol a medence szélén Kapás Bogi és párja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-buszken-pozol-a-medence-szelen-kapas-bogi-es-parja-foto.htmlA napokban rendezték az egyetemi és főiskolai úszóbajnokságot, ahol Kapás Boglárka és párja is igyekezett a lehető legtöbb pontot szerezni egyetemének. Sikerült is: a fiatalok remekül teljesítettek a versenyen. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKatonának álltak a Kowalsky meg a Vega zenekar tagjai: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-katonanak-alltak-a-kowalsky-meg-a-vega-zenekar-tagjai.htmlA Kowalsky meg a Vega zenekar különleges dalt írt: a katonalét viszontagságait és értékeit bemutató szöveghez pedig nem mindennapi videót is forgattak. A klippremierük sem éppen hétköznapi volt, hiszen Táborfalván megelevenítették a Tizenötmillióból egy című számhoz készült klipjüket, miközben a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak beszéltek arról, hogyan készítették el a videót. A Honvédség és a zenekar közötti együttműködés nyomán jöhetett létre a klip, erről nemcsak a zenekar frontembere, hanem a Honvédelmi miniszter is mesélt. A klip forgatása után pedig a zenekar tagjai beléptek a Honvédség tartalékos állományába is. TV + Sztárok--Egy szál bugyiban várja szerelmét Palvin Barbi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-egy-szal-bugyiban-varja-szerelmet-palvin-barbi-foto.htmlPalvin Barbi egy szál bugyiban fotózta magát, majd a képhez odaírta: „várok rád". Már csak az a kérdés, hogy vajon kire? TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra sírva árulta el, hogy mi lesz a vlog sorsa: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-ordog-nora-sirva-arulta-el-hogy-mi-lesz-a-vlog-sorsa.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál álmukban sem gondolták volna, hogy vlogjuk, a Nánázsia ilyen sikeres lesz. Éppen ezért adta magát a kérdés, hogy folytassák-e a vlogot az ázsiai kalandozásiak bemutatása után. Rendhagyó videóban közölték a döntésüket, Nóra nem bírta ki sírás nélkül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.