Miután megtörtént az eljegyzés, óvintézkedésekre is gondolni kell. 

Ahogy azt megírtuk, a tegnapi nappal hivatalosan is bejelentésre került az örömhír: Harry herceg eljegyezte Meghan Marklet. A leánykérés már a hónap elején megtörtént, ám a nyilvánosság előtt csak tegnap, november 27-én vállalták a hírt. 

Az is kiderült, hogy az esküvőt jövő májusra tervezik, ám ezelőtt olyan dolgokról is gondoskodni kell, amelyek a színésznő biztonságát szolgálják. Például egy speciális kiképzésen kell részt vennie, hogy ne essen bántódása akkor sem, ha egy esetleges terrortámadás célpontjává válik. 

Friss fotó az eljegyzést követően Harryről és MeghanrólForrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Megtanítják a helyes menekülésre, ha kitörne egy zavargás, és arra is, hogyan előzheti meg a túszulejtést. Illetve arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy a 36 éves szépség tudjon vigyázni magára, ha ne adja Isten mégis elrabolják. 

A brit haderő különleges egysége, a SAS például olyan helyzeteket teremt, mintha valóban rossz kezekbe kerülne Markle élete: egy székhez kötözik, szimulálják a veszélyt, amely során majd a katonáknak kell kimenteniük őt. A szépséges menyasszonynak azonban tudnia kell, hogy mivel segítheti az őt védelmezők munkáját - írta meg az Express