Már több mint egy hete tűnt el a VV Fanniként ismert lány, a családja kétségbeesetten keresi. A legutóbbi hírek arról szóltak, hogy egy német bordélyház oldalán tűnt fel, és sikerült is beszélni a megadott telefonszámhoz tartozó illetővel, de Fanni édesanyja leszögezte, hogy az nem a lánya hangja volt.

Novozánszki Fanni vagy, ahogy a legtöbben ismerik, VV Fanni több mint egy hete tűnt el nyomtalanul. A családja és barátai úgy gondolják viszont, hogy nem önszántából távozott, hiszen szinte mindent hátrahagyott: szeretett kutyáit, és persze a családját. Volt párja szerint Fanni soha nem tenne ilyet. A család nagy erőkkel keresi a lányt, a Bors újságírója pedig azt állította, hogy egy német bordélyház oldalán megtalálta Fannit, csak más néven. Fel is hívták a megadott telefonszámot, a hangfelvételt pedig megmutatták Fanni édesanyjának, de szerinte az nem a lánya hangja volt.

Édesanyja bízik abban, hogy megtalálják VV FannitForrás: Facebook/ VV Fanni

Valóban igaz, hogy megmutatták a hangfelvételt, de nem a lányom hangja. Utoljára múlt héten hétfőn, olyan 9-10 óra magasságában beszéltem a lányommal" – mondta a Mokkában az anya, szerinte biztos, hogy Fanni nem ment volna így el. „Mi mentünk be a férjemmel a lakásba ketten először, utána jött a barátnője is. Valóban ott volt a két kiskutya, és világítottak a lámpák is, és Fanni nem volt sehol. Szerintem biztos, hogy nem önszántából ment el" – mondta az anya, Istenes László pedig megkérdezte, van-e elképzelése arról, hol lehet Fanni. „Nem tudom, sejtelmem sincs. Elképzelni nem tudom, hogy hol van. Én arra számítok, hogy ez a profi csapat, akit láttunk szombaton, meg fogja találni a lányomat. Arra számítok, én nagyon bízom benne. Kérem az urat, hogy találják meg" – mondta Fanni édesanyja elcsukló hangon. Hozzátette, ilyen még soha nem történt lányával, mindennap beszéltek és Fanni mindig szólt, ha elutazott.

Letartóztattak egy férfit VV Fanni eltűnése ügyében
Forró nyomon lehetnek a rendőrök VV Fanni eltűnési ügyében, lapinformációk szerint egy ember már a rács mögött van, amit a rendőrség meg is erősített. Most azonban újabb részletek derültek ki. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!