VV Fanni állítólag Németországban lett prostituált

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
prostituált Való Világ VV Fanni Németország RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni eltűnése nagy port kavart: néhány napja nagy erőkkel keresi őt a családja, akik bár tudják, hogy a fiatal lány miből él, abban biztosak, hogy önszántából nem hagyta volna itt őket.

Még mindig nem találták meg a napokkal ezelőtt eltűnt egykori Való Világ szereplőt, aki az elmúlt időszakban nyiltan vállalta, hogy prostituáltként keresi a kenyerét. Hiába a szülői intelem, Fanni ezt az utat választotta magának és a jelek szerint rossz társaságba is keveredett. A hozzá közel álló emberek szerint a közelmúltban megismerkedett egy titkozatos nővel, aki nem volt rá jó hatással.

VV Fanni eltűnt Forrás: Facebook/ VV Fanni

A fiatal lányt akkor kezdte el kerestetni a családja, amikor napok óta nem adott jelt magáról és két kiskutyáját az üres lakásásban találták. Fanni egykori párja szerint nem önszántából ment el, hanem vitték.

Most azonban egy új nyomot találtak:

Jessica néven hirdeti magát Fanni képeivel egy nő Németországban,

akinek a hangja is kisértetiesen hasonlít az egykori szolifüggő celebére. Azonban hiába próbáltak meg vele angolul vagy németül beszélni, lecsapta a telefont.

"Tudom, sokan azt hiszik, hogy egyszerűen kiment külföldre, de nem így van. Sem az édesanyjával, sem a kutyáival nem tenne ilyet. Ha Németországban van is, biztos, hogy nem önszántából" – jelentette ki Renátó, az exbarát a Bors megkeresésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.