Celeb vagyok, ments ki innen: Cicciolina megmasszírozta Anger Zsoltot

Forrás: RTL Klub -
Anger Zsolt Celeb vagyok ments ki innen masszázs Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anger Zsolt egy próbát teljesített a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, leharcolt izmait Cicciolina örömmel vette kezelésbe.

Anger Zsolt egy bátorságpróba után eléggé leharcoltnak érezte magát, szakértő kezekre volt szüksége, hogy rendbe jöjjön. A színész Cicciolinához fordult, és megkérte őt, hogy gyurmázza meg egy kicsit. A 66 éves felnőtt filmes természetesen azonnal igent mondott a kérésre, egyből belefogtak a masszírozásba. Anger Zsolt nagyon élvezte a helyzetet, hangos nyögésekkel jelezte, mennyire jól esik neki az ápolás...

Cicciolina megmasszírozta Anger Zsoltot Forrás: RTL Klub

"Évtizedek után végre megtörtént az első testi kontaktus Cicciolinával. Meg kell, hogy mondjam, nagyon jól esett, és nagyon finom volt. Most már elmondathatom ezek után, hogy egyszer engem Cicciolina leápolt" - kommentálta később a történteket Anger Zsolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.