Nótár Mary és volt menedzsere között nem rendeződött még a viszony, jogi úton próbálják bizonyítani saját igazukat. Az énekesnő továbbra is azt állítja, hogy megráncigálták és fogva tartották, a menedzsere ezt tagadja és ő is perel.

Nótár Mary és menedzsere között nagyon elmérgesedett a viszony, jogi úton próbálják mindketten bebizonyítani az igazukat. Az énekesnő azt állítja, hogy anyagi károkat okozott neki Lakatos Róbert, valamint azt, hogy a volt menedzsere bezárta őt a lakásukba. Nemrég visszatért arra a helyre, ahol elvileg fogva tartották. 

Nótár Mary visszatért oda, ahol elvileg fogva tartottákForrás: Instagram Nótár Mary

"Amióta összevesztünk, a bíróságon kívül most néztünk először egymás szemébe. A nyomozás részét képezi ez a helyszíni szemle is, mert sok volt az ellentmondás az eddigi tanúvallomásokban. Azt gondolom, nem lehet senki ennyire rosszindulatú, hogy elferdítve a valóságot, állandóan rossz színben feltüntetve el akarja lehetetleníteni a karrieremet. A gyomrom is görcsbe rándult, amikor átléptem a küszöböt. Borzasztó érzés volt bemenni megint abba a házba, ahonnan engem nem engedtek ki, és megráncigáltak. Most is cinkeltek végig, megpróbáltak felidegesíteni. De én nem voltam hajlandó belemenni" - mondta a Borsnak Nótár Mary, ügyvédje szerint alapos a gyanú a menedzser ellen. "Alapos a gyanú Lakatos Róbert, a felesége és középső fia ügyében. Az ügyészség fogja értékelni a bizonyítékokat, és amennyiben további bizonyítási eljárás szükséges, akkor azt ők fogják elrendelni" - mondta dr. Kovács Attila. A volt menedzser azonban másként véli. Ezt a helyszínelést mi kértük. Pontosabban az ügyvédünk indítványozta 2017 júliusában, mivel Nótár Mária ellenünk tett korábbi vallomása tele van ellentmondásokkal. Tulajdonképpen ez az egész azért történik, mert úgy akarta leplezni a kamu terhességét, hogy feljelentett minket. Szeptember 9-re datálja az atrocitást, de mégis csak rá három hétre, harmincadikán tette meg a feljelentést. Látleletet pedig szeptember 15-én vetetett, holott azt mondja, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Közben eltelt hat nap, nem tudom, most akkor miről is beszélünk, miről vett látleletet. Egy polgári és egy kereseti per folyik jelenleg is Nótár Mary ellen. Az egyik pert a jogtalan felmondása okán, a másikat meg a rólam és a családtagjaimmal kapcsolatban tett rágalmazó kijelentései miatt indítottuk, amikkel megsértette jó hírnevünket, becsületünket és személyiségi jogainkat" - mondta Lakatos Róbert.