Összeverekedtek az Oltári csajokban: videó!

sorozat verekedés videó Oltári csajok (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlen, hogy a sorozat a szerelem, a családi kapcsolatok és a szex köré építette a botrányt, hiszen egy ember életében ezek a legfontosabb dolgok. 

Elképesztően fájdalmas lehet rádöbbenni, hogy a szerelmünk pont a saját testvérünkkel csalt meg minket. Az ember bele sem akar gondolni, hogy milyen érzés az, mikor a legbizalmasabb kapcsolatai szúrják hátba.

Pontosan ez történt az Oltári csajokban, így most kicsit közelebbről is átélhetjük ezt a roppant kínos helyzetet. Ugyanis Hajnal rádöbbent, hogy Angéla és Márk lefeküdtek egymással, a dühét pedig érthetően nem tudta magában tartani.

A két színésznő döbbenetes alakításának révén a veszekedés és az összeverekedés is hitelesre sikeredett. Kész csoda, hogy nem lett komolyabb bajuk, hiszen a felvételt nézve valóban vérre menő harcot vívtak.

Nótár Mary visszatért oda, ahol elvileg fogva tartottákhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-notar-mary-visszatert-od-ahol-elvileg-fogva-tartottak.htmlNótár Mary és volt menedzsere között nem rendeződött még a viszony, jogi úton próbálják bizonyítani saját igazukat. Az énekesnő továbbra is azt állítja, hogy megráncigálták és fogva tartották, a menedzsere ezt tagadja és ő is perel. TV + Sztárok--Koncz Zsuzsa őszintén vallott hányattatott gyermekkorárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-koncz-zsuzsa-enekesno-oszinten-vallott-hanyattatott-gyermekkorarol.htmlHányattatott gyermekkoráról vallott, Koncz Zsuzsa. Az énekesnő elárulta, igen nehéz körülmények között nőtt fel. TV + Sztárok--Az Appra magyar!-ban kiderült, akarják-e Majka számait hallani az emberekhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-az-appra-magyarban-kiderult-akarjak-e-majka-szamait-hallani-az-emberek.htmlMajka állítása szerint a számait a nagy rádiók jelentős része mellőzi, egyesek arra hivatkoznak, hogy azért, mert nincs igény a dalaira. Az Appra magyar!-ban azonban kiderült, hogy mit is akarnak az emberek, erről kérdezték ugyanis a nézőket a műsorban. TV + SztárokOrigoKabát Peti menyasszonya reagált a pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20171201-kabat-peti-menyasszonya-adrienne-reagalt-a-pletykakra.htmlA szereplőtársaknak és a nézőknek is feltűnt a dzsungelben, hogy alakul valami Kabát Péter és Survivor Claudia között. A focista menyasszonya, Adrienne most kissé bosszankodva üzent a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőinek. TV + Sztárok--Cicciolina és a ló: a 66 éves díva elárulta, mi történt azon a forgatásonhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-cicciolina-es-a-lo-a-66-eves-diva-elarulta-mi-tortent-azon-a-forgatason.htmlCicciolina tegnap tiszta vizet öntött a pohárba a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, ahol elárulta, milyen kapcsolatba került annak idején azzal a bizonyos lóval... TV + Sztárok--Fegyvertartási engedélyt kapott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-fegyvertartasi-engedelyt-szerzett-berki-krisztian.htmlImmár fegyvert is hordhat magánál Berki Krisztián, a műsorvezető ugyanis engedélyt szerzett önvédelmi lőfegyver tartására. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.