Somáról mindannyian tudjuk, hogy felszabadultan képes beszélni bármiről, ami csak szóba kerül: ezúttal a nemi életéről írt néhány sort a követőinek. 

Rongyosra néztük azt a régebbi videót, amelyben Soma hosszasan arról énekel, hogy mennyire imádja a testét. A felvétel a közösségi oldalán jelent meg, és pillanatok alatt elterjedt a neten. Ezt követően arról is beszélt, hogy egyszer orális szex közben jelent meg előtte a szűzanya, amire nagyon régóta várt már. Elmondása szerint nagyon közeli kapcsolatot ápolnak egymással. 

Most pedig egy posztot tett közzé a Facebook oldalán, amelyben elárulta: még mindig tökéletes a nemi élete a férjével. 

Soma nem tagadja: imádja élvezni az életet, és beszélni sem fél errőlFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"28. éve élek ugyanazzal a férfival, és a legjobb szexeink mind a mai napig a hosszú, finom egymásra hangolódással kezdődnek. Nem mondom/írom, hogy nincs olyan, hogy mind a kettőnket épp egyszerre önt el a vágy, és máris hopp, benne vagyunk, de ez a sokkal ritkább. Az, hogy sok-sok év után is épp EGYSZERRE legyen a csúcson a szexuális vágy, és mind a ketten jelen is legyünk, az azért ajándék. (Olyan sokszor van, hogy jön a vágy, de a másik távol van...) Szóval igen, épp emiatt nagyon fontos a ráhangolódás. Legyen az beszélgetés, vacsorázás, masszírozás, vagy akik a tantrikus utat választják, a meditáció" - meséli a követőinek az 51 éves híresség. 

A kedvelők pedig többszáz kedveléssel jelezték az örömüket és az egyetértésüket. 

20 évvel ezelőtti képeket mutatott Soma Mamagésa
Soma Mamagésa nemrég ünnepelte a 20. házassági évfordulóját, melynek apropójából különleges fotókat osztott meg a rajongóival: megnézhetjük hogy festett a menyegzőjén a sztár.