Ezt mondták a rendőrök VV Fanni édesanyjának: videó!

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
valóvilág halál rendőrség nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni halálhíre megrázta az egész országot, most pedig az az RTL Klub Story Extrában a lány megtört édesanyja is megszólalt a tragédia kapcsán. 

Napokig csak annyit lehetett tudni, hogy a valóságshow egykori sztárjának rejtélyes körülmények között nyoma veszett, és a családja számára furcsává vált, hogy Fanni még a szeretett kutyáit is magára hagyta, ami sosem volt rá jellemző. Ahogy az sem, hogy napokig ne adjon hírt magáról.

VV Fanni édesanyja nem tudja feldolgozni a traumát Forrás: Facebook/ VV Fanni

A rendőrök a lány holttestét még nem találták meg, de a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján megállapították, hogy Fanni biztosan meghalt. A tragikus hírt az édesanyával személyesen közölték, aki bevallotta: a nyomozók minden szavát érti, mégsem tudja felfogni a történteket:

"Annyit közöltek velünk a rendőrök tegnap este, hogy már nem élő személyt keresnek, hanem a holttestet. (...) Maga alatt van mindenki. Megkérdeztem a nyomozókat: biztos, hogy 100 százalék? Azt mondták, hogy 99,99 százalék" - mesélte könnyek között a gyászoló anya.

Budapest utcáin sétálgat Antonio Banderas - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-budapest-utcain-setalgat-antonio-banderas-video.htmlA budapesti karácsonyi vásárban sétálgatva töltött fel videót a Facebookjára Antonio Banderas. TV + Sztárok--Élő adásban szólt be Berki Krisztián Megyeri Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-elo-adasban-szolt-be-berki-krisztian-megyeri-csillanak-video.htmlMegyeri Csilla és párja, Zsolti a FEM3 Café vendégei voltak, ahol Berki Krisztián faggatta őket. A műsorvezető nem rejtette véka alá véleményét és beszólt kolléganőjének. TV + SztárokOrigoKörözést adtak ki az X-Faktor korábbi sztárja, Király L. Norbert ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-korozest-adtak-ki-az-x-faktor-korabbi-sztarja-kiraly-l-norbert-ellen.htmlAz első X-Faktor sztárja, Király L. Norbi ellen körözést adott ki a rendőrség, mégpedig azért, mert elmulasztotta a tartási kötelezettségét. TV + SztárokOrigoMilliókat kap vigaszdíjként Mariah Carey az expasijátólhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-milliokat-kap-vigaszdijkent-mariah-carey-az-expasijatol-james-packertol.htmlSzeptemberben szakított vőlegényével Mariah Carey, most úgy tűnik, annak ellenére, hogy nem lett házasság a kapcsolatból, az énekesnő mégis tovább gyarapíthatta vagyonát. TV + Sztárok--Ilyen lesz a királyi család karácsonyi vacsorájahttp://www.life.hu/sztarok/20171205-ilyen-lesz-ii-erzsebetek-karacsonyi-vacsoraja.htmlA királyi családnak megvannak a saját karácsonyi hagyományai, amiktől eltérni nem lehet. Szinte minden évben ugyanazt a mintát követik, és a menü sem változik: a pulyka kötelező! TV + Sztárok--Pásztor Erzsi és lánya 36 évig haragban voltak: végre kibékültekhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-pasztor-erzsi-es-lanya-36-evig-haragban-voltak-vegre-kibekultek.htmlPásztor Erzsinek sajnos sosem volt felhőtlen a viszonya a lányával, Heni ugyanis nem tudta megbocsátani neki, hogy nem volt tökéletes anya, és azt sem, hogy a szülei elváltak. Kapcsolatukban azonban fordulat történt: ez vezetett a béküléshez. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.