A 26 éves New York-i modellt Jamaicában találták holtan, a család információi szerint két nőt keresnek a hatóság emberei a gyilkossági üggyel kapcsolatban. Desiree Gibbon édesanyja szerint olyasvalaki ölhette meg a lányát, akit a fiatal ismert, és akiben megbízott.

A 26 éves Desiree Gibbon körülbelül egy hónapot töltött apja szülőhazájában, Jamaicában. A nagymamája tulajdonában álló hotelben szállt meg, és azért ment a szigetre, hogy munkát találjon, ebből akarta finanszírozni későbbi tanulmányait. Álmai és vágyai azonban szertefoszlottak, vasárnap ugyanis valaki kegyetlenül meggyilkolta.

A fiatal modell tanulmányaira gyűjtött JamaicábanForrás: GoFoundMe

Testét az út szélén a bokroknál találták meg több kilométerre a hoteltől. Egyből lehetett látni, hogy brutális volt a gyilkosság: a fiatal lányt nagyon megverték és a torkát is elvágták. A családja teljesen összetört, egyelőre fel sem tudják fogni azt, ami történt, és persze a miérteket keresik. Az anyja szerint nem véletlenszerű támadás volt. Meggyőződésem, hogy ez egy kiszámított és megtervezett gyilkosság volt"mondta hozzátéve, hogy véleménye szerint olyan ember ölhette meg, akit a lánya ismert, és akiben megbízott. Azért gondolja így, mert Desiree mindig nagyon óvatos volt az utazások alkalmával, nem merészkedett volna ilyen messze a hoteltől teljesen egyedül. Desiree nagybátyja azt állítja, a gyilkossági ügyben két fiatal nőt keres a rendőrség, ez pedig alátámaszthatja a modell édesanyjának gyanúját.