Tóth Andit folyamatosan környékezi Pintér Tibor, de az énekesnőnek eddig nem tűnt fel, hogy a színész közeledne hozzá...

A Celeb vagyok, ments ki innen! játékosai örülhettek, hiszen beköszöntött a jó idő, így egy kicsit ki tudtak kapcsolódni a patak partján. Miközben Tenya fürdőzött, kedvence, Tóth Andi a parton napozott és beszélgetett ÉNB Alexával nem másról, mint Pintér Tiborról.

Tóth Andi rájött, hogy tetszik Pintér TibornakForrás: RTL Klub

„Az is hihetetlen, hogy az ilyen fiatal csajokra van rábukva. Hallottad, hogy milyen fiatal csaja van?" – kérdezte ÉNB Alexa Tóth Anditól, akinek ez a beszélgetés nyitotta fel a szemét Pintér Tiborral kapcsolatban. Az énekesnőnek ugyanis eddig nem tűnt fel, hogy Tenya nyomulna rá. „Az a baj, hogy én ezeket – lehet, hogy a tudatalattim mondja nekem – elutasítom. Én például nem vettem észre... Amikor mi beszélgetünk, szakmázunk, a szakmáról beszélgetünk" – mondta Andi, akit Alexa felvilágosított arról, hogy Pintér Tibor így próbál hozzá közelebb kerülni. „Ú, de kellemetlen. Közben valószínűleg, ha nektek feltűnik, mint külső ember, akkor nyilván tévén keresztül a barátnőjének is feltűnik. Ó, te jó ég" – mondta Tóth Andi.