Gáspár Győző a Mokka vendége volt, ahol arról beszélt, hogy meg akarja találni a felelősöket, akik jogtalanul lefoglalták a bútorait.

Korábban az a hír járta, hogy elárverezik Gáspár Győzőék bútorait, ám a Kúria a sztárnak adott igazat, így az aukció elmarad. Mint kiderült, az eddig lefoglalt értékek visszajárnak a családnak. Most Gáspár Győző a felelősök után kutat.

„Nem indítok háborút. Majd a Jóisten elindítja. Én a nevemet szeretném visszakapni. Ami miatt nem hívnak fellépni, ami miatt engem egész április óta meggyaláznak, ami miatt az apukámat, a testvéremet, az egész családomat padlóra tették. Hogy újra mosolyoghassak a tévében... Ne mondják azt, hogy azért nem hívnak el, mert bűnöző vagyok..." – mondta a műsorban.

A beszélgetés során szóba került Gáspár Evelin is, Pachmann Péter megkérdezte, honnan is van neki olyan sok pénze. Erre Gáspár Győző kissé ingerülten azt válaszolta, lánya örökölte a vagyonát.

„3 évvel ezelőtt egész Magyarország, minden tévénéző láthatta, hogy nagymamámtól örököltünk, látta mindenki. Ez a szomorú, hogy mindenki ezen csámcsog, hogy miből van Evelinnek pénze. Másnak is van pénze... Elég szomorú, hogy mindent kiadott a NAV. És elég szomorú az is, hogy ezért fog majd barátot találni, mert gazdag" - nyilatkozta Gáspár Győző.