Gáspár Győző árverezés otthon NAV Gáspár Evelin Gáspár Virág Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Értetlenül áll a történések előtt a Gáspár család feje: a NAV elárverezi a bútoraikat, amiket a családi otthonban bárki megnézhet és meg is vehet.

Jacuzzi 7 millió, bárpult 800 ezer forint - így keződik az árverésre bocsátott bútorok listája - tudta meg a Blikk.

Nagyjából 10 millió forint értékben lehet majd bútorokat vásárolni Gáspár Győző és családja otthonában december 7-én. Óriási tartozása miatt döntött úgy a hatóság, hogy ehhez az eljáráshoz folyamodik. Lefoglalták a konyhabútort, gépekkel, de még a bőrkanapét is.

Győzike értetlenül áll a dolog előtt, állítja, hogy amiket elárvereznek, azok nem is az ő értékeik, hanem minden nagyobbik lányuké, Eveliné.

Gáspár Győző bútorait árulja a NAV Forrás: Instagram/gaspargyozo

"A lakás és a benne lévő bútorok nem is a miénk, hanem Eveliné, mi csak használhatjuk. Én már nem értem, hogy mit akarnak tőlünk, ennél jobban nem lehet már minket megalázni. Ha elveszik a bútorainkat, akkor mi majd visszaszerezzük a bíróságon" - magyarázta Győző.

"Amit most próbálnak behajtani ügyfelemen, az közigazgatási eljárásban történik, 40 millió forintnyi adósság miatt. Bár fellebbeztünk a Kúriánál, a NAV ennek ellenére árverést hirdet, s szeretné pénzzé tenni Gáspár Evelin tulajdonát, ugyanis övé az ingatlan, amelyben a szülei élnek, az összes ingósággal együtt. A NAV-nak a Kúria döntésére kellene várnia, ugyanis ha felmentik ügyfelemet, akkor mindent vissza kell szolgáltatniuk. Korábban 11 kiló aranyat foglaltak le mintegy 40 millió forint értékben, természetesen azt is vissza kell adniuk" - mondta a család ügyvédje, dr. Szilágyi Roland.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.