Nemrég nyilvánosságra hozták a Linkin Park énekesének toxikológiai eredményét: nem volt kábítószer hatása alatt a halála napján. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Chester Bennington július 20-án öngyilkosságot követett el a Los Angeles-i otthonában. A fél világ állt sokkhatás alatt a hír hallatán, és többen is próbálták megfejteni az énekes indítékát. 

Sokak szerint köze lehet Chris Cornellhez, ugyanis a két zenész közeli barátságot ápolt, és Cornell is öngyilkosságot követett el tavasszal. Chester pedig Chris születésnapján vetett véget az életének, a közvélemény szerint ez biztosan nem véletlen egybeesés. 

A Linnkin Park énekese nem volt drog hatása alatt, mikor véget vetett az életénekForrás: Instagram/chesterbe

A sztár köztudottan drog- és alkoholrpoblémával küzdött, illetve gyermekkorában szexuális zaklatás áldozata volt, ezek pedig biztosan hozzájárultak a labilis állapotához. Most pedig napvilágra került a toxikológiai vizsgálatok eredménye: 

Minimális alkoholt találtak a szervezetében, kábítószert azonban egyáltalán nem, vagyis az az elmélet szertefoszlott, hogy öntudatlan állapotban végzett magával. - írta meg a TMZ

Ezt üzente Chester Benningtonnak az egyik fia: Fotó!
Nem tudunk magunkhoz térni a sokkból, hogy a Linkin Park énekese végzett magával. Mint kiderült, a gyermekei tudtak az énekes problémáiról. Olvass tovább itt...