Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor már több mint egy évtizede alkotnak egy párt, de az ő kapcsolatukban is vannak hullámvölgyek. Előfordult, hogy Várkonyi Andrea ultimátumot is adott párjának. 

Várkonyi Andrea egyre több dolgot fed fel magánéletükről, pedig ezelőtt féltve óvta a családját a nyilvánosságtól. Párkapcsolatáról sem beszélt túl sűrűn, de már azt is bátran el meri mondani, hogy egyszer ultimátumot adott Bochkor Gábornak. Komoly kérdésben nem értettek egyet, ez pedig a dohányzás. De a tévés meglepő módon nem leszoktatni akarta párját!

Bochkor Gábor és Várkonyi Andi kapcsolatában is vannak súrlódásokForrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László

A dohányzás miatt féltem. Az édesapja infarktusban halt meg elég korán, és ez komoly rizikófaktor. Van bennem tehát egy jókora félsz, de Gábor a saját egészségével kapcsolatban sokkal lelkiismeretesebb, mint én a sajátommal, annak ellenére, hogy én vagyok az orvos. Tudom, hogy őt is zavarja, szerintem, ha le tudná tenni, le is tenné. De amikor abbahagyta, én könyörögtem neki, hogy gyújtson rá, különben elválunk..." - mondta Andi a Story Magazin téli számában.

Várkonyi Andrea összejött a tanárával: 6 évig voltak együtt


Várkony Andrea egyre több tikot fed fel magáról és magánéletéről. Olyan dolgokat mond el műsorában, amikről eddig nem tudhattunk: ezúttal egy volt szerelméről rántotta le a leplet. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!