Kovács Patrícia csaknem 10 évig volt együtt Gusztos Péterrel, egy közös gyermekük született és sajnos ez az örömteli esemény vezetett a kapcsolatuk megromlásához is. A színésznő szerint abban az időszakban nem figyeltek egymásra eléggé. 

Kovács Patrícia és Gusztos Péter kapcsolata hatalmas lángolással indult: 3 héttel a megismerkedésük után már együtt is laktak. A tűz sokáig meg is maradt a kapcsolatukban, szinte mindenki álompárként tekintett rájuk, de 9 év után elváltak útjaik"Nem volt nehéz ennek az álompár státusznak megfelelni. Aztán Hanna születése után változtak meg a dolgok nagyon, szóval szerintem megtörtént az, ami mindenkivel megtörténik ilyenkor" - mondta Kovács Patrícia.

Kovács Patrícia elárulta, mi okozta a kapcsolatuk végétFotó: Valami Hektor

Hozzátette, nagyon örültek a kislányuknak, nagyon akarták őt, csak sajnos elfelejtettek egymásra is figyelni. "Nekem csodálatos szülésem volt, annyira akartuk ezt a kislányt, gyönyörűen ment minden. De amikor megszületik egy gyerek, meghalnak a szülei olyan értelemben, hogy az a nő meg férfi soha többé nem lesz kettesben. Ebben van egy veszteség tulajdonképpen, minden más lesz, és újjá kell születni. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy az a nő meg férfi a mama és papa státuszban is azt jelenti-e a másiknak, mint korábban. Mi abban az időszakban nem figyeltünk egymásra eléggé. Most pedig már nem lehetünk együtt, sajnos, elmúlt a dolog" - idézi a Blikk a színésznő Lakástalkshow-ban elhangzott szavait. Patrícia hozzátette, hogy szerették volna megmenteni a kapcsolatukat, de akkor már késő volt. "Voltak nagyon nagy fellángolások mind testileg, mind lelkileg, utaztunk újból, aztán visszajöttünk, hazajöttünk, de nem működött. Picit talán fiatalok voltunk, ha 40-50 évesek lettünk volna, együtt maradunk" - mondta a színésznő, aki szerint ha úgy hozza az élet még összejöhetnek, de jelenleg erre nem lát esélyt. 

Megcsalta a férje a sikeres magyar színésznőt, Kovács Patríciát
Nyár elején szakított Gusztos Péter és Kovács Patrícia. Gusztos most egy interjúban vallott a problémákról, és azt is elárulta, hogy az ő félrelépése volt az utolsó csepp a pohárban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.