Meghan Markle mesebeli története után összeszedtük, kik azok a hírességek, akiknek szintén sikerült jó helyre házasodniuk. A.J. Langer, Jamie Lee Curtis vagy éppen Oivia Wild is azon szerencsések közé tartoztak, akiknek sikerült házasság útján bekerülniük egy királyi családba. 

Rita Hayworth

Rita HayworthForrás: AFP

Ünnepelt színésznő volt már Rita Hayworth, amikor feleségül ment 1949-ben Aga Khan herceghez. A férfi nem volt éppen hűséges típus, igazi szoknyapecérként tartották számon. Házasságuk is csak 4 évig tartott, egy közös lányuk is született. 1953-ban hivatalosan is elváltak, miután a herceg hűtlenségének híre ment.

Grace Kelly

Grace KellyForrás: http://www.biography.com

Ő talán a leghíresebb színésznő, aki beházasodott egy királyi családba. Grace III. Rainer monacói uralkodó herceggel házasodott össze 1956-ban. Ez viszont azzal járt együtt, hogy fel kellett adnia mesés színésznői karrierjét, és onnantól fogva csak a hercegnői kötelességeinek élt. Három gyermeke született a párnak, a szerelmük története olyan volt az emberek számára, mint egy valóra vált tündérmese.

Jamie Lee Curtis

Jamie Lee CurtisForrás: Getty Images

Jamie Lee Curtis Hollywoodban királynőnek számít, de valóban van egy előkelő címe, méghozzá a férje révén. A komikaként ismert Jamie Lee ugyanis 1984-ben feleségül ment Christopher Guesthez, Haden-Guest bárójához. Ugyan ő nem lett hercegnő, de legalább nem kellett feladnia karrierjét. A párnak saját gyermeke nem született, de örökbe fogadtak kettőt. 

A.J. Langer

A.J. LangerForrás: Getty Images

A rajongók kedvence volt A. J. Langer a 90-es években a My So Called Life című televíziós sorozatban, később pedig különböző filmekben csillogtatta meg tudását. Manapság azonban nem a színésznői feladatai foglalják le, ugyanis grófnő lett belőle: hozzáment Charles Courtenay-hoz. A párnak eddig két gyermeke született.

Olivia Wilde

Olivia WildeForrás: Getty Images

Talán az ő neve a legmeglepőbb a listán: Olivia Wilde mielőtt megismerkedett volna jelenlegi párjával, Jason Sudeikisszel, bizony egy előkelőség felesége volt. 19 éves korában hozzáment az olasz herceghez, Tao Ruspolihoz, aki hivatali kötelességei helyett inkább filmkészítéssel és fényképezéssel tölti az idejét. A pár közel 8 évnyi házasság után vált el egymástól 2011-ben.