Ilyen karcsú lett Gáspár Virág - Fotó

fotó fogyás Gáspár Győző Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodaszép tinédzser lett Gáspár Virágól: Gáspár Győző kisebbik lánya az utóbbi időben nagyon sokat fogyott.

Súlyuk miatt korábban sokat kritizálták a Gáspár lányokat, duci gyerekekből ma már viszont igazi bombázókká váltak. Evelin rengeteget dolgozik azért, hogy megtartsa vonalait és úgy tűnik, az immár 15 esztendős Virág sem szeretne lemaradni tőle. Legfrissebb Instagramra feltöltött fotóján egy testhez simuló pólóban és passzos nadrágban mutatta meg karcsú alakját.

Gáspár Virág nagyon sokat fogyott Forrás: Instagram

Tunnel visiON #throwback

Gáspár Virág (@viraggaspar) által megosztott bejegyzés,

Pintér Tibor elárulta, megbocsátott neki a barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171212-pinter-tibor-elarulta-megbocsatott-neki-a-baratnoje.htmlHazatérése után alaposan átbeszélte a dzsungelben történteket Pintér Tibor és barátnője, és úgy tűnik, Frida megbocsátott kedvesének. TV + Sztárok--Üzlettársa is zaklatással vádolja Havas Henriket: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-uzlettarsa-is-zaklatassal-vadolja-havas-henriket.htmlÚjabb nő állítja, hogy Havas Henrik zaklatta őt. A neve elhallgatását kérő áldozat üzleti kapcsolatban állt Tanár úrral, sokszor találkoztak. Az egyik ilyen alkalommal azonban a tévés elkapta, és szexuális tevékenységre akarta rávenni. TV + SztárokOrigoŐ lesz Havas Henrik utódja az ATV-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-o-lesz-havas-henrik-utodja-az-atv-nel.htmlHavas Henriket felfüggesztette az ATV, zajlik a vizsgálat az ellene felhozott vádak miatt: Baukó Éva és Molnár Anikó is azt állítja, zaklatta őket a Tanár úr. A csatorna már talált is Havas helyettesítésére valakit. TV + SztárokOrigoViaszbaba: egy verssel alázta meg szeretőjét a leszbikus magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-egy-verssel-alazta-meg-szeretojet-a-leszbikus-magyar-szineszno.htmlA leszbikus magyar színésznő egykori szeretője újabb részletet osztott meg egykori kapcsolatukról. Egyértelmű, hogy a művésznő nem tisztelte fiatal szerelmét, borzalmasan megalázta. TV + SztárokThinkstockJamie Oliver meglepő vallomása: néha rátör a szomorúsághttp://www.life.hu/sztarok/20171212-jamie-oliver-meglepo-vallomasa-neha-rator-a-szomorusag.htmlŐ a világ egyik legsikeresebb séfje, öt gyönyörű gyermeke van, mégis vannak olyan pillanatai, amikor szomorúnak érzi magát – legalábbis erről beszélt egy interjúban Jamie Oliver. TV + Sztárok--10. emeleti luxuslakásából zuhant a mélybe Otto Kernhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-10-emeleti-luxuslakasabol-zuhant-a-melybe-otto-kern-nemet-divattervezo.htmlEsélye sem volt a túlélésre Otto Kern német divattervezőnek, aki 10. emeleti luxuslakásából zuhant ki. A 67 éves Kern Monte Carlóban vesztette életét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.