mulatós zene Kis Grófo unokaöcs klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint 7 millióan látták Kis Grofó unokaöccsének, Enrikónak videóklipjét. A kisfiú bízik abban, hogy egyszer világsztár lesz.

Még csak 9 éves, de a „Légy az enyém" című dalához tatozó klipet már több mint 7 millióan látták. Ő Enrikó, Kis Grofó unokaöccse. A fiatal tehetség az RTL Klub Fókusz című műsorában szólalt meg, ahol elmondta, bár szerelmes dalokat énekel, ő maga még soha nem volt szerelmes és nem is tetszik neki senki az iskolában.

Saját bevallása szerint nem is gondolta volna, hogy az édesanyjával, akivel épp a következő klipjét forgatják, ekkora sztárok lesznek.

„Nekem is tetszettek Grófokának, bátyámnak a klipjei és én is úgy döntöttem, hogy szeretnék énekelni" – meséli az ifjú énekes, aki elárulta azt is, édesapja gyűjti a pénzt, amit eddig megkeresett, és bízik benne, hogy egyszer majd világsztár lesz és neki is lesz saját kocsija, lakása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.