Kis Grófo autóbalesetéről nyilatkozott

Forrás: Facebook/Kis Grófo -
Kis Grófo autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis Grófo a múlt héten szenvedett komoly autóbalesetet: autójával két kamionnak ütközött. Azóta rengeteg valótlanság jelent meg a karambolról, ezért a mulatóssztár most itszta vizet öntött a pohárba. 

Kis Grófo komoly autóbalesetet szenvedett a múlt héten: kocsijával két kamionnak is nekiütközött. A rendőrség akkor úgy tudta, a balesetben egy ember súlyosan kettő pedig könnyebben sérült. Ennek hallatán Grófo rajongói nagyon megijedtek, de szerencsére nem volt ok az aggodalomra, ugyanis a hírekkel ellentétben senkinek nem esett baja.

Kis Grófo kitálalt autóbalesetéről Forrás: Facebook/Kis Grófo

Mivel a baleset részleteiről nem lehetett sokat tudni, többen is megpróbálták kikövetkeztetni, hogyan is történhetett az eset. Sokan persze Kis Grófót hibáztatták, ami miatt a zenész borzasztóan mérges lett, és eldöntötte, hogy elmondja az igazságot. "

Ez egyszerűen nem igaz!

Ripostnak

Már nem ez az első: korábban is balesetezett a zenész

Kis Grófo épp egy fellépésről tartott haza szombat hajnalban, amikor az autó a fagyos úton megcsúszott és kerítésnek ütközött. A kocsija akkor alaposan összetört. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.