Véget ért a válási procedura: Mel B újra szabad.

Tavasszal indult el Mel B és Belafonte válási ügye. Az énekesnő szerint a férfi rendszeresen bántalmazta őt, verte és szexuálisan zaklatta. Sőt, arra is többször kötelezte, hogy hármasszexben vegyen részt. 

Az eljárás során kiderült, hogy Mel B alkoholgondokkal küzd, a férfiról pedig megtudtuk, hogy filmre rögzítette a szexuális aktusokat, és ezzel zsarolta a nejét. A bíróságon azonban több állítást sem sikerült a feleknek bizonyítaniuk, így ezek továbbra is csak vádaskodásként tekinthetünk. Az eljárás alatt az énekesnőt háztartási hozzájárulás megfizetésére kötelezték, ugyanis a férje nem tudta magát egyedül eltartani

Sokáig pedig úgy tűnt, hogy nagyon is harmonikus a viszonyukForrás: Valerie Macon / AFP

Most azonban végre hivatalosan is véget ért a házasságuk, a férj ráadásul 8 millió fonttal (2,7 milliárd forint) lett gazdagabb. A tárgyalás után azt nyilatkozta: "Egyedülálló vagyok, és készen állok az újdonságokra." 

A bíróság arra kötelezte a feleket, hogy közös birtokuk értékét osszák el egymás között, illetve a gyermekük felügyeleti joga is közös - írta meg a TheSun

Belafonte rendkívül boldog, nyitott az új életre. Mel B azonban azt mondta: sosem fogja tudni elfelejteni a családon belüli erőszak miatt átélt traumáit.