Pintér Tibor egy ideje kiszemelte magának Tóth Andit, és mindent megtett azért, hogy a lány viszonozza az érdeklődését. Most végre sikerült kicsikarnia az énekesnőből egy igent...

Pintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen! alatt mindent bevetett, hogy becserkéssze Tóth Andit, erre csaknem a kapcsolata is ráment. Ő azonban igazi győztes: megbocsátott neki a párja, és végre Andiból is sikerült kicsikarnia egy igent. 

Pintér Tibornak igent mondott Tóth AndiFotó: Polyák Attila - Origo

Persze csak egy szakmai ajánlatra... Tenya Tóth Andit kérte fel a készülő Jimmy-musical női főszereplőjének, és a lányt érdekli a dolog! "Alapvetően egy olyan darabot szerettem volna készíteni Zámbó Jimmyről, amely azt mutatja be, hogy milyen különleges és szenvedélyes kapcsolata volt a nőkkel. Nem az életét visszük végig pontról pontra, hanem egy nővel való szerelmén keresztül ábrázoljuk azt, milyen is volt ő, miközben a 22 legszebb slágere is elhangzik. Erre a női főszerepre kértem fel Tóth Andit, akit egy csodálatos énekesnőnek és egy tehetséges színésznőnek tartok" - mondta a Blikknek Tenya, aki nagyon tehetségesnek tartja a lányt, és csak kolléganőként tekint rá. Pintér Tibor barátnője, Frida pedig kezd megbékélni a múlttal, és azzal, hogy lesz szakmai kapcsolata a színésznek és Tóth Andinak. "A Celeb vagyok... nagy része show volt, ezt most már Frida is tudja. Igaz, még van benne fájdalom ezzel kapcsolatban, és nem is bízik bennem teljesen, de be szeretném neki bizonyítani, hogy nincs oka kételkedni. Tóth Andira pedig úgy gondolok, mint egy tehetséges kollégára, és hiszem, hogy hatalmas jövő áll előtte" - mondta Pintér Tibor. Szerencséjére Tóth Andit nagyon is érdkeli a dolog. "Nagyon érdekel a dolog, igaz, a részleteket még nem beszéltük át, de amennyit eddig hallottam a darabról, az tetszik" - árulta el az énekesnő.