Egy régebbi videót osztott meg a napokban követőivel Bódi Sylvi, amelyben megmutatta, Indonéziában néha milyen körülmények között kellett élnie, főzőcskézie. Rajongói elképedtek.

Bódi Slyvi, ha teheti, minden idejét melegebb éghajlatú tájakon, szörfözéssel tölti. Kedvenc hobbijáról már rengeteg alkalommal töltött fel fotókat, ám arról talán még soha, hogy milyen körülmények között éli mindennapjait. Most kivételt tett és megmutatta, hogy néha igencsak rossz állapotban lévő szálláson tölti az idejét. Ugyanakkor odaírta a képhez, hogy ő ezt sem bánja, a lényeg, hogy a hullámok jók legyenek.

Bármennyire is hihetetlen, de nekem nem számít a csillagok száma, s igen sokszor elég basic helyeken szállok meg. Ha a hullámok jók, nekem aztán édesmindegy. Ez a legutóbbi is egy ilyen hely volt a Mentawai-szigeteken. Ez a felvétel a szállásom konyháján készült, ahova bejártam magamnak elkészíteni az ételeimet. Nem mondom, hogy nem főztem már jobb konyhában, de én teljesen jól elvoltam itt. Sosem voltam egyedül. Néhány csótány mindig ott volt velem, de patkányok is sürögtek-forogtak a konyhában. Az emberek nagy része annyira, de annyira rosszul méri fel a celebeket...!"

Elfogyasztván a finom karácsonyi ebédet a telefonomban böngészvén a kezembe akadt ez a pár nappal ezelőtt készült videó. Bármennyire is hihetetlen, de nekem nem számít a csillagok száma, s igen sokszor elég basic helyeken szállok meg. Ha a hullámok jók, nekem aztán édesmindegy. Ez a legutóbbi is egy ilyen hely volt a Mentawai-szigeteken. Ez a felvétel a szállásom konyháján készült, ahova bejártam magamnak elkészíteni az ételeimet. Nem mondom, hogy nem főztem már jobb konyhában, de én teljesen jól elvoltam itt. Sosem voltam egyedül. Néhány csótány mindig ott volt velem, de patkányok is sürögtek-forogtak a konyhában.  Az emberek nagy része annyira, de annyira rosszul méri fel a celebeket...! Mondjuk ez esetben talán nem jó az általánosítás, mert azt azért megnézném, hogy a hazai celebritások közül hányan szeretnének ilyen "szép és igényes, jól felszerelt, de mindenekfölött tiszta" konyhában főzőcskézni... Igazából arra is kiváncsi lennék, hogy közületek hányan vállalnák be?! Őszintén!! Tegye fel az a kezét, aki simán boldogan készítené itt az ebédjét, vacsoráját és nem az lenne az első dolga, amint meglátja a "konyhát", hogy sarkon fordul és kirohan?! ‍ ‍ After eating a delicious Christmas meal I was scrolling down in my camera roll when I found these little clips that was made only a few days ago in the Mentawais. Believe it or not, if it gets to accomodation, I don't really care about the number of stars. Many times I stay in very basic accomodations, especially if the waves are good. These footages were made in the kitchen of the place where I always made my food. I don't say that I've never cooked in a nicer kitchen, but I swear I was totally fine in these circumstances. I was never alone. There were always a few cockroaches & rats around. Most of the people have a very different immagination about celebrities... Well, here is definitely one who has no problem to make food in a kitchen like this. I'm really curious how would other celebrities handle this...?! Moreover beside I really would like to know how many of you could cope with this?? Honestly, hands up!! Who would be just fine cooking here instead of freak out, turn around & run away?

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,