Miló Viktória ökölvívás szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne a szexi, szőke ökölvívó világbajnokra, aki sportolói sikerei mellett a férfiak bókjait is folyamatosan bezsebelhette. Mostanában csak ritkán láthatjuk, keveset szerepel a nyilvánosság előtt.

Bár Miló Viki egy ideje visszavonult a profi boksztól, a sport maradt az élete: másokat oktat az ökölvívásra és személyi edzőként is tevékenykedik.

Az elmúlt évek alatt pedig semmit sem változott, rajta nem fog az idő.

Győződj meg róla te is:

Miló Viki elárulta: így gyógyult ki depressziójából

Sokáig küzdött azzal az űrrel Milkó Viki, amit a profi ökölvívó-pályafutásának abbahagyása után érzett. Hosszú ideig kereste azt az elfoglaltságot, ami megszünteti hiányérzetét, végül kutyák között találta meg újra a boldogságot.

Székhelyi József elszántan küzd a tüdőrák ellen, a cigit azonban még nem tudta letennihttp://www.life.hu/drlife/20171228-szekhelyi-jozsef-elszantan-kuzd-a-tudorak-ellen.htmlSzékhelyi József színművésznél tüdőrákot diagnosztizáltak, ám ő nem hajlandó foglalkozni a betegséggel, elszántan küzd.Dr. LifeOrigoPályázati felhívás emlőrákban szenvedő betegek számárahttp://www.life.hu/drlife/20171214-felhivas-emlorakban-szenvedo-betegek-szamara.htmlKeresik azokat az előrehaladott emlőrákban szenvedő betegeket, akiknek van egy mondatuk a mindennapokra. Egy szó, egy mondat, ami segít nekik nap mint nap, hogy szembenézzenek az élettel és a betegségükkel, és amit szívesen megosztanának, hogy ezzel másoknak is erőt adjanak. Ők az Erő Hangjai. Dr. LifeThinkstockChris Rea összeesett a színpadon koncert közbenhttp://www.life.hu/drlife/20171210-chris-rea-osszeesett-a-szinpadon.htmlKoncert közben lett rosszul és esett össze a világsztár, Chris Rea.Dr. LifeÚj szívet kapott az Eurovíziós Dalfesztivál idei győztese, Salvador Sobralhttp://www.life.hu/drlife/20171210-uj-szivet-kapott-az-eurovizios-dalfesztival-idei-gyoztese.htmlAz idei év Eurovíziós Dalfesztiváljának portugál győztese komoly szívbetegséggel küzdött. A 27 éves férfi a napokban szívátültetésen esett át.Dr. Life--Egy orosz katona óriásira duzzasztotta karjait: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171210-egy-orosz-katona-oriasira-duzzasztotta-karjait-foto.htmlEgy 21 éves volt orosz katona elképesztő dolgot művelt magával: hatalmas karokat szeretett volna, egy vegyszer segítségével el is érte a célját. Szörnyen néz ki a férfi.Dr. LifeOrigoKikészült Kamilla hercegné, nem bírja a sok feladatothttp://www.life.hu/drlife/20171104-kikeszult-kamilla-hercegne.htmlKamilla hercegné nem bírja az iramot, rengeteg a hivatalos megjelenés, amin részt kell vennie. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.