Döbbenetes: természetfeletti jelenségeket rögzített az utcai kamera

videó kamera boszorkány természet feletti kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetfeletti képességekkel rendelkező emberekről készült videófelvételek sokkolják a világot. Még azok is megdöbbentek a látottakon, akik egyébként nem hisznek a paranormális jelenségekben.

Az első felvételen egy kapucnis alak látható, akinek furcsán fénylik a tenyere. Amikor észreveszi, hogy valaki videóra vett, gyorsan elszalad. De ami ezután történik, az elképesztő...

A második jelenet egy thai lányt mutat be, aki modern boszorkányként csupán a gondolat erejével és a feltartott kezével taszítja el magától vitapartnerét és a körülötte állókat.

A harmadik videó egy parkolóházban elsuhanó rejtélyes jelenséget mutat be, a negyedikben megmagyarázhatatlan dolgok történnek egy boltban, az utolsóban pedig minden eddiginél elképesztőbb történést láthatunk. Egy utcai kamera rögzítette, amint egy kereszteződésben összeütközik egy nagy sebességgel közlekedő teherautó egy riksával. A baleset azonban mégsem történik meg, az utolsó pillanatban egy váratlan fényjelenség és egy rejtélyes alak közbelép. Az eset után azonnal kiszáll a teherautóból a sofőr, de egyszerűen nem érti, mi történt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.