A 30 évvel fiatalabb Nick Jonasba szeretett bele Demi Moore

Nick Jonas fiatalabb partner Rumer Willis Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, ismét egy jóval fiatalabb pasival randizik Demi Moore, az 55 éves színésznő a hírek szerint Nick Jonasszal jött össze.

Demi Moore már többször is járt nála jóval fiatalabb pasival, gondoljunk csak Ashton Kutcherre, akivel hat évig házasok is voltak, vagy éppen Vito Schnabelre. Úgy tűnik, most újabb fiúra vetett szemet: a RadarOnline értesülése szerint belehabarodott a mindössze 25 esztendős Nick Jonasba.

Persze az ifjú énekest sem kell félteni, ő az idősebb nőkre bukik, randizott már Delta Goodremmel és Kate Hudsonnel is.

A párt állítólag maga a színésznő lánya, Rumer Willis mutatta be egymásnak, Demi ugyanis szívesen partizik lányával és fiatal társaságával.

Rumer jól tudja, hogy anyjának a fiatal srácok jönnek be és tudta, hogy Nick pont szingli. Eszébe jutott, mi lenne, ha összehozná őket" – árulta el egy bennfentes az oldalnak, aki azt is hozzátette, hogy egyelőre nem szeretnék, hogy kapcsolatukra fény derüljön, ezért egy Los Angeles külvárosában lévő lakásban találkozgatnak.

Nick Jonas - a hírek szerint vele jött össze Demi Moore Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.