Évente egyszer fürdik a nő, ezért a férje elvált tőle

Forrás: Shutterstock -
higiénia válás kosz fürdés igénytelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset került nemrég napvilágra: nem gondoltuk volna, hogy létezik ilyen. 

Korábban már írtunk egy férfiról, aki egy éve nem fürdött, ám ő más módszert választott annak érdekében, hogy "ne induljon oszlásnak a teste" a sok kosztól. Ez a nő azonban teljesen más, ugyanis ő egyáltalán nem tisztálkodik, és évente csak egyszer hajlandó bemászni a fürdőkádba.

A férje állítja, hogy Lin soha nem is volt a higiénia bajnoka, de mikor megismerkedtek, még hetente egyszer hajlandó volt a tisztálkodásra. Ám ez az arány az idő haladásával egyre csak romlott, míg eljutottak odáig, hogy Lin nem mosakszik tulajdonképpen soha.

A feleség nem volt hajlandó fürdeni, ezért a férj elvált Forrás: Shutterstock

A férfi azt is bevallotta, hogy amikor mégis hajlandó víz alá állni, órákig kell sikálnia magát, hogy eltűnjön róla az a rengeteg szennyeződés, amely aztán el is dugítja a lefolyót. Mint kiderült, nem ez az egyetlen baj Linnel, nem mintha ez nem lenne elég.

Dolgozni sem hajlandó, és a párjának sem engedte, hogy munkát vállaljon. 2015-ben a pasi mégis csak elfogadott egy állást, és egy másik városba költözött, hogy normális életet élhessen. Lin azonban ott is megjelent, és követelte, hogy költözzön haza. A férj ekkor megelégelte a dolgot, és beadta a válókeresetet. Nem csoda, hogy a kínai bíróság is egyetértett vele. - írta meg a TaipeiTimes.

Kirándulás közben szakadékba zuhant egy férfi Budapesten: videóhttp://www.life.hu/news/20180112-kirandulas-kozben-szakadekba-zuhant-egy-ferfi-budapesten.htmlCsütörtök este a XII. kerületi Tündér-sziklánál túrázott egy kiránduló, amikor megtörtént a baj: szakadékba zuhant. NewsOrigoIlyen változások várhatóak a Facebookon http://www.life.hu/news/20180112-ezeket-valtoztatja-meg-hamarosan-a-facebook.htmlÚjabb változtatásokat eszközöl a Facebook: ezúttal ebben a témában észlelhetünk majd újdonságokat. News--Ufókra bukkantak a NASA egyik űrfotóján http://www.life.hu/news/20180111-ufokat-lattak-a-nasa-egyik-marsrol-keszult-fotojan.htmlA két szemfüles ufóvadász figyelmét nem kerülte el a két földönkívüli. News--20 éve nincs meg a tettes: kislánya gyilkosának üzent a gyulai édesanyahttp://www.life.hu/news/20180111-20-eve-nincs-meg-a-tettes-kislanya-gyilkosanak-uzent-a-gyulai-edesanya.htmlHúsz évvel ezelőtt tűnt el Gyuláról a hét és fél éves Niki, akinek maradványait pár év múlva találták meg. A gyilkos azóta sem került elő, a megtört édesanya a szörnyű évforduló kapcsán adott nyilatkozatot. News--Öngyilkos lett a 14 éves Amy Everett, modell: fotók! http://www.life.hu/news/20180110-ongyilkos-lett-a-14-eves-modell-amy-everett.htmlSzívszorító tragédiáról számolt be az ausztrál édesapa: ezért lett öngyilkos a 14 éves lánya. NewsOrigoElgázolt egy embert a HÉV Kerepesnélhttp://www.life.hu/news/20180110-halalra-gazolt-egy-embert-kerepesnel-a-hev.htmlSzerdán hajnalban gázolt halálra egy embert a HÉV a Budapest-Gödöllő vonalon, Kerepesnél. Az áldozat az ütközés pillanatában életét vesztette, már nem lehetett rajta segíteni.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.