Elképesztő eset került nemrég napvilágra: nem gondoltuk volna, hogy létezik ilyen. 

Korábban már írtunk egy férfiról, aki egy éve nem fürdött, ám ő más módszert választott annak érdekében, hogy "ne induljon oszlásnak a teste" a sok kosztól. Ez a nő azonban teljesen más, ugyanis ő egyáltalán nem tisztálkodik, és évente csak egyszer hajlandó bemászni a fürdőkádba. 

A férje állítja, hogy Lin soha nem is volt a higiénia bajnoka, de mikor megismerkedtek, még hetente egyszer hajlandó volt a tisztálkodásra. Ám ez az arány az idő haladásával egyre csak romlott, míg eljutottak odáig, hogy Lin nem mosakszik tulajdonképpen soha. 

A feleség nem volt hajlandó fürdeni, ezért a férj elváltForrás: Shutterstock

A férfi azt is bevallotta, hogy amikor mégis hajlandó víz alá állni, órákig kell sikálnia magát, hogy eltűnjön róla az a rengeteg szennyeződés, amely aztán el is dugítja a lefolyót. Mint kiderült, nem ez az egyetlen baj Linnel, nem mintha ez nem lenne elég. 

Dolgozni sem hajlandó, és a párjának sem engedte, hogy munkát vállaljon. 2015-ben a pasi mégis csak elfogadott egy állást, és egy másik városba költözött, hogy normális életet élhessen. Lin azonban ott is megjelent, és követelte, hogy költözzön haza. A férj ekkor megelégelte a dolgot, és beadta a válókeresetet. Nem csoda, hogy a kínai bíróság is egyetértett vele. - írta meg a TaipeiTimes