Ezek a színészek nem a tehetségüknek köszönhetik a szerepket: Johhny Depptől Emma Watsonig

szerep színész Peter Mayhew Emma Watson Johnny Depp tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenki a csodás színészi tehetsége miatt került be a sorsfordító filmjébe, pedig hajlamosak vagyunk azt hinni a ma már nagynevű művészekről, hogy már az első válogatójukon lehengerelték a producereket. A valóság azonban teljesen más, apró, olykor bizarr indokok miatt kaptak meg szerepeket a nagy színészek.

Johnny Depp

Johnny Depp Forrás: Getty Images

A színész nem éppen tehetségének köszönheti szerepét a Rémálom az Elm utcában című sorozatban, hanem inkább a rendező lányának. Wes Craven ugyanis megmutatta a 14 éves gyerekének, hogy kik jelentkeztek Glen szerepére, és megkérdezte tőle, szerinte ki lenne a legalkalmasabb. A lány pedig egyből Johnny Deppre mutatott!

Peter Mayhew

Peter Mayhew és Harrison Ford Forrás: Getty Images

Lehet, hogy a színész neve nem tűnik ismerősnek, de az általa megformált karakterrel biztosan mindenki találkozott már. Ő volt ugyanis a Star Wars Csubakkája. A színész még csak nem is színészként dolgozott, hanem egy kórházban, mégis sikerült megkaparintania a szerepet, méghozzá azért, mert hihetetlenül magas: 2 méter 18 centi.


Emma Watson

Emma Watson Forrás: AFP/Angela Weiss

Senki nem tudná elképzelni a Harry Potterbeli Hermione Granger karakterét egy másik színésznővel, de nem is kaphatta volna meg senki Emma Watsonon kívül. Ő ugyanis mindent bevetett azért, hogy a stréber varázslót alakíthassa. Rengetegen jelentkeztek a szerepre, és az egyetlen ok, ami Emma Watson mellett szólt az az, hogy felhívta telefonon J. K. Rowlingot, és sikerült elbűvölnie.

Brad Pitt

Brad Pitt Forrás: Getty Images

Már eléggé híres színész volt Brad Pitt, de hiába: volt ugyanis egy rendező, akinek nagyon szeretett volna bekerülni valamelyik filmjébe addig azonban még nem sikerült. Brad Pitt nem volt szívbajos, fogta magát, és felhívta telefonon a direktort, aki nem volt más, mint Guy Richie. Pitt megígértette vele, hogy a következő alkotásában neki is szán szerepet, és így is lett: megkapta a Blöff főszerepét.

Danny Trejo

Danny Trejo Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frederick M. Brown

Fiatalon és felnőttként is rengeteget volt börtönben a színész, ennek nyomát sok tetoválás őrzi. Az utcákon és a fogdákban is volt neve: boxolóként híresült el. Amikor azonban egyszer feletételesen szabadlábra helyezték úgy döntött, változtat az életén: leszokott függőségeiről, és maga is mentorrá vált. Pártfogoltja egy nap felhívta, mert nem bírta tovább a szer vonzását, Danny azonnal odarohant, és hirtelen a Szökevényvonat forgatásán találta magát, az illető ugyanis filmes volt. A tetoválásait meglátva pedig rögtön szerepet ajánlottak neki!

Virágcsokorral kereste fel Pintér Tibor Tóth Andit - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-viragcsokorra-kereste-fel-pinter-tibor-toth-andit-video.htmlVirágcsokorral a kezében állított be Pintér Tibor Tóth Andihoz: kiderült, azért érkezett, hogy meghívja új darabja bemutatójára, amiben később akár szerepelhet is az énekesnő – persze, csak ha akar. TV + Sztárok--9 éve találkozott először Király Viktor és a kedvese, Anita http://www.life.hu/sztarok/20180112-kiraly-viktor-es-anita-kilenc-evvel-ezelott-szemeltek-ki-egymast.htmlKirály Viktor és Anita nem most találakoztak először. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie rá se mert nézni Jennifer Anistonra a Golden Globe-on: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-angelina-jolie-ra-se-mert-nezni-jennifer-anistonra-a-golden-globe-on.htmlSenki sem fogja elfelejteni azt a pillanatot, maikor Jennifer Aniston színpadra lépett a Golden Globe-gálán, Angelina Jolie pedig azt se tudta, hova nézzen. A legviccesebb azonban Dakota Johnson reakciója az egész kialakult helyzetre... TV + Sztárok--A 30 évvel fiatalabb Nick Jonasba szeretett bele Demi Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-30-evvel-fiatalabb-enekest-szeret-demi-moore-nick-jonas.htmlÚgy tűnik, ismét egy jóval fiatalabb pasival randizik Demi Moore, az 55 éves színésznő a hírek szerint Nick Jonasszal jött össze. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa a Facebookon reagált Shane Tusup beszédérehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-demcsak-zsuzsa-reagalt-shane-tusup-beszedere.htmlDemcsák Zsuzsa is reagált Shane Tusup az "Év Sportolója Gálán" mondott beszédére. Véleményét Facebook oldalán tette közzé. TV + Sztárok--Ezzel köszöntötte fel Nádai Anikót a szerelme, Aurelio: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20180112-igy-unnepelt-nadai-aniko-es-aurelio.htmlRomantikus hangulatban ünnepelt Nádai Anikó és Aurelio. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.