A 17 éves Dávid azért ölte meg korábbi barátnőjét, a 19 éves Fannit, mert a lány szakított vele. A fiú azonban azt állítja, semmire nem emlékszik abból a napból, amikor gyilkolt. 

Fel sem ocsúdtunk az első brutális rákoskeresztúri gyilkosságból, máris itt volt a második, ráadásul mindkét esetben a féltékenység vezetett a brutális tetthez. Mitöbb, a 17 éves W. Dávidnak az első szörnyűség adott ötletet arra, hogy elkövesse tettét.

Dávid nem emlékszik a gyilkosság napjára (Képünk illusztráció.)Forrás: Thinkstock

A 17 éves fiúval szakított barátnője, a 19 éves Fanni: nevelőapja szerint azért, mert Dávid folyton féltékenykedett. A tini azonban nem viselte jól, hogy vége a kapcsolatnak és továbbra is kereste Fannit sőt, meg is fenyegette: ha nem kezdik újra, úgy fogja végezni, mint múlt hétfőn az a másik lány az utcából. Nem sokkal ezután megölte a 19 éves lányt, de hamar elkapták. Ügyvédje szerint pedig teljesen törlődött a memóriája, egyáltalán nem emlékszik arra a napra, amikor elkövette a gyilkosságot. Az ügyvédje pedig leszögezte, ügyfele tisztában van azzal, hogy borzalmas dolgot követett el. "Ebben az ügyben sok múlik a szakértőkön, hiszen csak ők tudják megállapítani, mi történt védencem tudatával a gyilkosság alatt és után. Egy biztos, a felelősségét egyetlen percig sem vitatja, tudja, hogy elfogadhatatlan, amit tett, és esze ágában sincs elmenekülni. Családja mellette áll, ők is szeretnék megtudni, mi vezette fiukat egy ilyen cselekedetre. Korábban ugyanis soha semmi gond nem volt Dáviddal. Normálisan tanult, szeretett volna továbbtanulni" - mondta a Blikknek  dr. Hegedűs László.

Az előző gyilkosság: Volt barátja, Cs. Norbert lőtte fejbe a fiatal anyát Rákoskeresztúron


Féltékenységből rontott a volt barát, Cs. Norbert szombat hajnalban a fiatal anyára és annak új barátjára. A férfival rögtön végzett, majd az anya következett: a kislánya előtt lőtte fejbe Vivient, majd magát is. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!