Rákoskeresztúri késelés: Dávidnak a korábbi gyilkosság adott ötletet

Rákoskeresztúr gyilkosság mészárlás féltékenység szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb brutális gyilkosság történt Rákoskeresztúron az Újlak utcában, ismét szerelemféltés miatt. A 17 éves gyilkosnak a korábbi tragédia adott ötletet, meg is fenyegette volt barátnőjét, aki ennek ellenére sem volt hajlandó újrakezdeni a kapcsolatot. A meggyilkolt Fanni nevelőapja a tettes halálát kívánja.

Örökös féltékenykedés és terrorizálás miatt szakított a19 éves Fanni barátjával, a 17 éves Dáviddal. A fiú azonban nem tudott belenyugodni abba, hogy véget ért a szerelmük. Továbbra is kereste a lányt, aki nem akart békülni, élte az életét, és szövögette az álmait. „Fanni szakított vele. Nem akart fájdalmat okozni Dávidnak, egyszerűen már kihűlt a szerelem" – mondta a Borsnak a fiatalok egy ismerőse. A fiú azonban nem tudott belenyugodni a szakításba: zaklatta a lányt, és megmondta neki, ha nem kezdik újra a kapcsolatot, úgy fogja végezni, mint múlt hétfőn az a másik lány az utcából, akit szintén a volt szerelme gyilkolt meg.

Dávid a lépcsőházban vágta el Fanni torkát - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Odáig fajult W. Dávid kétségbeesése, hogy megtette azt, amivel fenyegetőzött: meggyilkolta a lányt. A lépcsőházban várt Fannira, leütötte és elvágta a torkát, majd otthagyta. A testet egy 12 éves kisgyerek fedezte fel. A lány családja magába zuhant.

Szörnyű állapotban vagyok. Nekem ő volt a mindenem, képtelen vagyok felfogni, hogy soha többé nem láthatom a kislányomat"

Blikknek

Az előző gyilkosság: Volt barátja, Cs. Norbert lőtte fejbe a fiatal anyát Rákoskeresztúron


Féltékenységből rontott a volt barát, Cs. Norbert szombat hajnalban a fiatal anyára és annak új barátjára. A férfival rögtön végzett, majd az anya következett: a kislánya előtt lőtte fejbe Vivient, majd magát is. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.