Kíváncsi vagy, mi történt a Dawson és a haverok sztárjaival? Itt a válasz!

Joshua Jackson James Van Der Beek Katie Holmes Michelle Williams Dawson és a haverok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne a '90-es évek egyik leghíresebb tinisorozatára a Dawson és a haverokra? Az izgalmas, szerelemmel, barátsággal és az életet érintő nagy kérdésekkel átszőtt sorozat nagy sikereket ért el Európában és a tengerentúlon is. Szereplői azóta is a töretlenül menetelnek előre, és jobbnál jobb sorozatokban és filmekben szerepelnek. Összeállításunkból megtudhatod, hogy mi lett a négy baráttal Dawson-nal, Joey-val, Jennifer-rel és Pacey-vel, a sorozat befejezése után.

A Dawson és a haverok sármos szépfiúja, James Van Der Beek már elmúlt 40 éves és szexibb, mint valaha. A jóképű, immár négygyerekes apuka boldog házasságban él és a sorozat óta számos sikerfilmben szerepelt. Olyan produkciókban játszott, mint az Ásó, kapa, vadkaland, A mentsük meg a karácsonyt vagy éppen A csoda Manhattenben. A nagysikerű filmek mellett az elmúlt években számos sorozatban is láthattuk, többek között a Ne bízz a ribiben! -ben, amelynek második évada a Sony Maxon szombatonként és vasárnaponként látható, a CSI:Cyber helyszínelőkben, és a 104-es szoba produkciókban is remekelt.

James Van Der Beek Forrás: Instagram/James Van Der Beek

A sorozat egyik női sztárja, a szépséges Katie Holmes a Tom Cruise-zal való válását követően csak nemrég vállalhatta fel kapcsolatát a szintén színész Jamie Fox-szal, akivel titokban már négy éve egy párt alkotnak. A tehetséges színésznő magánélete és karrierje is szárnyal, olyan filmekben szerepelt, mint A fülke, a Jack és Jill, Az emlékek őre vagy éppen az Ocean's 8 – Az évszázad átverése. És ő alakítja Jackie Kennedy-t a Kennedy család Camelot után című sorozatban.

Katie Holmes Forrás: Instagram/Katie Holmes

A Dawson és a haverok másik sármos szépfiúja és Katie Holmes első szerelme, Joshua Jackson sem választott magának másik pályát a sorozat után. Színész maradt, és olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a Bobby Kennedy a végzetes nap, az Árnyék, és olyan népszerű sorozatban is kapott főszerepet, mint A rejtély. Joshua jelenleg Vancouverben él. 2016-ban ért véget kapcsolata a szintén színész Diane Krugerrel.

Joshua Jackson Forrás: Instagram/Joshua Jackson

Szintén a sorozatból vált ismertté Michelle Williams is, akinek az igazi áttörést a Túl a barátságon című film hozta meg. A film forgatásán találkozott Heath Ledgerrel, akitől egy kislánya született. A színész halálakor már nem alkottak egy párt, de az eset nagyon megrázta a színésznőt. A négyszeresen is Oscar-díjra jelölt és Golden Globe-díjat nyert amerikai színésznő olyan filmekben és sorozatokban szerepelt, mint a Viharsziget, a Volt egy tánc vagy a jelenleg is moziban futó A legnagyobb showman című produkció.

Michelle Williams Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.