A TV2 vetélkedőműsora kapcsán fejtette ki a véleményét Vágó István, aki nincs megelégedve a produkcióval, helyesebben a kvízkérdésekkel és a lehetséges válaszokkal. A csatorna belátta, volt, amiben hibáztak. 

A kvízprofesszor ugyan már egy ideje visszavonult a tévézéstől, de nyomon követi a frissen induló műsorokat, így a TV2 legfrissebb vetélkedőjébe, a Piramisba is belenézett és véleményezte is azt. 

"Nem értem, hogy a TV2 miért nem figyel oda jobban, szerintem nem megfelelő kezekben vannak a kérdések. Mi a Legyen ön is milliomos!-ban nagyon gondosan válogattuk meg a kérdésírókat. Minden kérdéshez legalább két független forrást kellett megjelölni. Ez a helyzet borzasztó kellemetlen, és nehéz utólag rendbe tenni" - mondta a műsorvezető, miután véleménye szerint több adásban is megtévesztő kérdéseket, vagy válaszlehetőségeket látott. 

Például két hölgy azt a kérdést kapta, hogy ki volt az Aida című opera címszereplője: etióp rabszolganő vagy az egyiptomi fáraó lánya. A helyes válasz az első volt, bár az is igaz, hogy Aida az etióp király rabszolgasorban tartott lánya volt, ez pedig félrvezető - írta meg a Blikk

"Sajnos, valóban voltak olyan kérdések, amelyekbe hiba csúszott, ám ezek nem befolyásolták a játékok végeredményét. Természetesen az új részek felvétele során körültekintőbben járunk majd el, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő" - reagált a véleményre a csatorna.