Gáspár Laci nagyon jó formában van, amiért nagyon sokat is tesz. Arra is hajlandó, hogy arcfiatalító kezelésnek vesse alá magát, amit sokan plasztikai műtétként állítottak be. Kiakadt a zenész a hazugságon.

Gáspár Laci a Facebook-oldalán akadt ki, amiért sokan azt állították, hogy plasztikai műtéten vett részt. Ez persze távol áll az igazságtól. A zenész csupán egy lézeres arcfiatalító kezelést próbált ki, mert szeretne minél jobban kinézni. A követői tudják, hogy rengeteget edz, és folyamatosan diétázik, hogy megőrizze alakját, a kezeléssel pedig az arcát próbálta szépíteni. Az viszont, hogy műtétnek állították be, nagyon nem tetszett a zenésznek.

Gáspár Laci kiakadtForrás: VIASAT3/Labancz Viktória

„A lézeres arckezelést (hámlasztás, mitesszer eltávolítás) mióta hívják plasztikáztatásnak? Hogy lehet ennyi esze egy újságírónak? Ezért simán be fogom perelni! Istenem, elmondtam szépen, hogy egy lézeres arcfiatalító, bőrmegújító kezelésen vettem részt és mit ír az újságíró? "Gáspár Laci plasztikáztatta az arcát!" (...) De most nagyon elegem lett ezekből a hatásvadász, hazug, mindenen átgázoló, lelkiismeret nélküli, nagyon okos újságírókból! És hogy miért dühít ez ennyire? Azért mert rengeteget szenvedek, éhezek, napi 2 órát edzem 2015 óta nagyon keményen, hogy ne legyek túlsúlyos, puffadt arcú és mikor végre sikerül, ilyenekkel veszik el az örömömet, hogy azért vékony az arcom mert plasztika! Csak lefogytam végre! És ennek nagyon örülök! A feleségemnek is tetszik, a többi nem számít" – írta Gáspár Laci.