Törőcsik Mari egy év után végre hazatért, de még 24 órás felügyeletre szorul. Segítségben nincs hiánya: családtagjain kívül szomszédasszonya és egy ápoló is segíti. 

Törőcsik Mari egy évnyi kórházi kezelés után végre hazatérhetett otthonába, de még mindig 24 órás felügyeletre szorul. Családtagjain kívül egy ápoló ügyel arra, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a művésznővel, aki nagyon örül annak, hogy kiengedték.

Törőcsik Marit kiengedték a kórházbólForrás: Filmteam

"Most engedtek ki, még kicsit gyenge vagyok, de nagyon örülök, hogy itthon lehetek. Jó itt. Már sétáltam is egy kicsit, de nagyon kifárasztott, így most pihenek" - mondta Törőcsik Mari. "Nagyon jólesik, hogy ennyien keresnek és ilyen sokan hívnak, és jönnek látogatni. Egyelőre erőt gyűjtök, de remélem, minél hamarabb felerősödöm" - tette hozzá a színművész, akire szomszédasszonya is vigyáz. "Amíg Mari kórházban volt, én figyeltem a házra, de most, hogy hazaengedték, végre nem üres a lakás! Ilyenkor átmegyek, beszélgetünk, és bízunk benne, hogy mihamarabb erőre kap és felépül. Itt, Velemen mindenki szereti, mindenki örül, hogy újra köztünk lehet, és ahogy látom, tele van látogatókkal" - mondta Törőcsik Mari szomszédja a Blikknek.