Az RTL Klub üzent a TV2-nek A Piramis miatt

TV2 A fal A Piramis RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 már egy ideje futó vetélkedője, A Piramis miatt orrolt meg a csatornára az RTL Klub, hiszen ők is műsorra tűztek egy hasonló játékot, csak A Fal névvel.

A TV2-n Stohl András vezetésével jó ideje fut A Piramis nevű vetélkedő, melyet a nézők is nagyon szeretnek, de a konkurens csatorna már kevésbé. Az RTL Klub is hasonló műsorral készül ugyanis február 5-től. A két csatorna között ezért dúl a háború, az RTL Klub most dalban üzen a TV2-nek.

Az RTL Klub üzent a TV2-nek Forrás: Origo

A Fal promóciós videójában egy takarítónő a legendás Piramis együttes egyik dalát énekli, A becsület címűt, miközben feltűnik a műsor díszlete. A Blikk keresésére az RTL Klub kreatív igazgatója, Herman Pierre elárulta, a dalválasztás nem véletlen, és ez még csak az első videó. „Ez még csak egy promósorozat első része volt, ezután jön még csak a lényeg" – mondta. A lap a TV2-t is kereste, ők nem kívántak reagálni.

Viaszbaba: hamarosan teljesen lelepleződhet a leszbikus színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180127-hamarosan-teljesen-leleplezodhet-a-leszbikus-szineszno.htmlA leszbikus színésznő és szerelmének kapcsolata hónapok óta lázban tartja az olvasókat, nemrég a volt barátnő fel is fedte kilétét. A Mokkában vállalta arcát, ám a színésznő neve még mindig titok, de csak annak, aki nem tudja összerakni a darabkákat. Egy árulkodó videó is található az interneten, a közös fényképükkel illusztrálva...TV + SztárokOrigoAgyrákban elhunyt Paul Young feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180126-elhunyt-paul-young-felesege.htmlKét évig harcolt Paul Young felesége az agydaganat ellen, de feladta a küzdelmet. A szórakoztatóipar egésze kifejezte együttérzését az énekes felé. TV + Sztárok--Singh Viki összeköltözik szerelmével, Tamássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-singh-viki-osszekoltozik-parjaval.htmlHihetetlenül boldog Singh Viki, hiszen végre nem csak a szakmai élete van rendben, hanem a magánélete is. Szerelmével ráadásul hamarosan szintet lépnek: összeköltöznek. TV + SztárokOrigoCseh Laci nem aggódik: szerinte Katinka jól tette, hogy kihagyott két versenythttp://www.life.hu/sztarok/20180126-cseh-laci-nem-aggodik-szerinte-katinka-jol-tette-hogy-kihagyott-ket-versenyt.htmlCseh Laci védelmébe vette Hosszú Katinkát és igen optimistán nyilatkozott: szerinte egyáltalán nem baj, ha az úszónő kihagy néhány versenyt, ráfér a pihenés. TV + SztárokMTITörőcsik Mari végre hazatérhetett a kórházbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-torocsik-mari-hazaterhetett-a-korhazbol.htmlTörőcsik Mari egy év után végre hazatért, de még 24 órás felügyeletre szorul. Segítségben nincs hiánya: családtagjain kívül szomszédasszonya és egy ápoló is segíti. TV + SztárokOrigoCsalódottak az erdélyi rajongók: nem vetítik le a Viszkist Csíkszeredánhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-nem-vetitik-le-a-viszkist-csikszeredan.htmlNem lesz látható Csíkszeredán a Viszkis című film, amelyet már több erdélyi moziban is vetítenek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.