Kiderült: ezért cserélte le a rendőrség VV Fani körözési fotóját

Forrás: RTL -
körözés nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalos közleményben reagált a rendőrség arra, miért cserélték le néhány nappal ezelőtt VV Fanni körözési fotóját.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrség néhány napja frissítette oldalán VV Fanni körözési fotóját. A Blikknek most sikerült kiderítenie, mi volt a csere oka.

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az érvényben lévő normák alapján a körözések időközönként felülvizsgálatra kerülnek. Az eltűnt tekintetében is ez történt, az előadó karbantartotta az adatokat" – reagált a rendőrség a lap megkeresésére.

Mint ismeretes, VV Fanni november 20-án tűnt el, egyelőre egy férfit gyanúsítanak a gyilkossággal. A holttestet nagy erőkkel keresi a rendőrség, a kutatáshoz csúcstechnológia eszközöket és speciális szakembereket is bevetnek.

VV Fanni frissített körözési fotója Forrás: Police.hu
Ekkor térhet vissza az igazi télhttp://www.life.hu/news/20180126-ekkor-terhet-vissza-az-igazi-tel-idojaras.htmlFebruár első napjaiban térhet vissza a téli időjárás, árulták el az időjósok. News--Rejtélyes lény mászott be az ablakon és ragadta meg az alvó férfi kezéthttp://www.life.hu/news/20180125-rejtelyes-allat-maszott-be-az-ablakon-es-ragadta-meg-az-alvo-ferfi-kezet.htmlÉjszaka ismeretlen állat mászott be az ablakon és borzasztó sérüléseket hagyott egy alvó férfi csuklóján Angliában. News--Csúcstechnológiai eszközökkel és specialistákkal keresik VV Fanni holttestéthttp://www.life.hu/news/20180125-csucstechnologiai-eszkozokkel-keresi-a-rendorseg-vv-fanni-holttestet.htmlA rendőrség továbbra is csúcstechnológiai eszközökkel és speciális szakértőkkel keresi VV Fanni holttestét. News--Kétgyermekes családapát gázolt halálra a HÉVhttp://www.life.hu/news/20180124-ketgyermekes-ferfit-gazolt-halalra-a-hev-41-eves-volt.htmlEgy kétgyermekes, korábbi labdarúgót bírót gázolt halálra pár nappal ezelőtt a szentendrei HÉV. News--Megszólalt a körmendi gyermekgyilkossággal vádolt Táczos Gáborhttp://www.life.hu/news/20180123-megszolalt-a-kormendi-gyermekgyilkossaggal-vadolt-taczos-gabor-facebook.htmlTovábbra is tagadja ártatlanságát Tánczos Gábor, aki 9 év és 9 hónap börtönbüntetés után, 10 éve szabadult. Bízik abban, hogy az igazi tettes feladja magát. News--8 éve tűnt el nyomtalanul a Margitszigetről Dávid: szülei azóta is keresikhttp://www.life.hu/news/20180123-8-eve-tunt-el-nyomtalanul-a-margitszigetrol-david-szulei-azota-is-keresik.htmlA Margitszigeten 8 évvel ezelőtt tűnt el Ackermann Dávid, akit azóta is keresnek a szülei. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.