gyilkosság halál Novozánszki Fanni VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaszig biztosan börtönben marad a november 20-án elűnt VV Fanni feltételezett gyilkosa. Március végéig meghosszabbították előzetes letartóztatását.

November 27-én tartóztatták le azt a férfit, akit az egykori Való Világ játékos meggyilkolásával gyanúsítanak. Bár a szóban forgó személy nem ismerte be tettét, annyit elmondott, hogy valóban ő vitte ki otthonából, ölben az eszméletlen fiatal lányt.

Mivel a rendőrség már régen nem eltűnt, hanem meggyilkolt személyként keresi a lányt, egyelőre eredménytelenül, így a férfi előzetes letartóztatását is meghosszabbították.

vv fanni Forrás:

"A Fővárosi Főügyészség előterjesztette a nyomozási bírónál a gyanúsított előzetes letartóztatásának három hónappal, 2018. március 27. napjáig történő meghosszabbítását " - válaszolta kérdésünkre a Fővárosi Főügyészség sajtóosztálya a Blikk megkeresésére.

"Ma Magyarországon az előzetes letartóztatásnak bevett formája van: először mindig harminc napra rendelik el, majd kilencven nappal hosszabbítják meg. Ezután az esetek döntő részében még további hatvan napot szabhat ki a bíróság. Ez így összesen fél év, és bár nem ismerem az ügy részleteit, a bírói döntés arra enged következtetni, hogy a nyomozó hatóságnak megalapozott bizonyítékai lehetnek a gyanúsított ellen. A jelenlegi eljárás alapján hat hónap után kell a bíróságnak ülést tartania, a főszabály szerint ekkor van első alkalommal lehetősége a védelemnek, hogy álláspontját szóban is kifejthesse a bíróság előtt " - mondta a lapnak dr. Szilágyi Roland ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.