Bódi Sylvi és Szente Vajk kapcsolatát már nem először pedzegetik, de a rendezőnek még mindig felesége van: úgy hírlik azonban, hogy Erdélyi Timi zöld utat adott nekik.

Tavaly májusban Bódi Sylvi és Szente Vajk együtt jelentek meg egy bemutatón, akkor boronálták őket először össze. Akkor csak a munkakapcsolatra fogták a megjelenést, ám ezúttal nincs mivel magyarázni: egy élelmiszerboltban vesztek össze a fagyasztott áruk és a paradicsom miatt. A beszámolók szerint úgy civakodtak, mint egy idős házaspár. A baj csak az, hogy Szente Vajknak van felesége. Erdélyi Timi és közte ugyan egyszer megszakadt a kapcsolat, de a legutóbbi információk szerint dolgoztak a házasságuk rendbehozatalán. Egy informátor szerint azonban erről szó sincs. Valószínűleg már Timi is elengedte ezt a kapcsolatot.

Bódi Sylvi zöld utat kapott: övé lehet Szente VajkForrás: Instagram/Bódi Sylvi

"A nyilvánosság egy békülési próbálkozásról tud, de ki tudja, hogy ez már valójában hányadik? Én annyit tudok, hogy mindketten nagyon elfoglaltak, Timi készül egy premierre is. Úgy látom, magabiztos és kiegyensúlyozott. Szerintem túltette magát ezen a kapcsolaton, és ha Vajk mást talált, nem áll a boldogsága útjába" - mondta a Borsnak az illető.