Nem kell többé nélkülöznie Paudits Bélának, jó híreket kapott

Forrás: Fem3 -
nyugdíj Paudits Béla Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó híreket kapott Paudits Béla: megkapta az igazolást a Jászai Mari-díjáról, így nem kell többé az alacsony nyugdíja miatt aggódnia.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az anyagi nehézségekkel küzdő Paudits Béla igazolást szeretne kapni a Jászai Mari-díjáról. Mint ismeretes, a színész 1993-ban elnyerte a díjat, ám nem vette át azt. Ha azonban megszerezné hozzá az igazolást, akkor havi 121 ezer forintos művészjáradékot folyósítanának neki.

A BEST magazin úgy tudja, a művész végre jó hírt kapott, sikerült elérnie a célját, így többé nem csak a 70 ezer forintos nyugdíjából kell megélnie.

Paudits Béla egyébként az elmúlt esztendőben sokat betegeskedett, szinte csontsoványra fogyott. Szerencsére egykori zenésztársa, Magdi mindenben mellette áll és sokat segít neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.