Íme a nő, aki Paudits Béla egyetlen támasza

Forrás: Fem3 -
betegség Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paudits Béla már régóta ki sem mozdult otthonából, amire ráférne egy alapos felújítás. A művésznek ehhez azonban nincs ereje, de szerencséjére megjelent valaki, aki segít neki a bajban: íme, a nő, aki Paudits Béla egyetlen támasza.

Paudits Béla elkeseredetten és egyedül tölti a mindennapjait. A betegskedő művész életkedve is elment, ki sem mozdul a lakásból, pedig ráférne egy kis változatosság, az otthonára pedig egy kis felújítás. Paudits Bélának azonban se pénze, se ereje nincs ilyemsire, szüksége van a segítségre, amit meg is kapott. Barátja, Magdi meglátogatta őt, pedig már nagyon régen találkoztak.

Paudits Béla egyetlen támasza egykori zenésztársa Forrás: Fem3

"Teljesen le vagyok döbbenve, Bélának meg kell erősödnie, és ezt a lakást is valahogy rendbe kell hozni, mert így nem lehet élni" - mondta az egykori zenésztársa, aki szintén komoly betegségekkel küzdött az elmúlt években, ezért nem is tudtak találkozni. "

Az élet egy gyönyörű dolog, és jó lenne, ha ez Bélának is eszébe jutna.

Magdi 70. születésnapja volt Tamásiban, én lettem volna a meglepetés, akartam is menni, de utolsó nap lemondtam inkább, mert fáj a hasam, nem tudok annyit utazni, nem bírok órákig ücsörögni"
Blikknek

Palotás Petrát hazahozza a honvágya - Édes élet, tévé nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20170911-interju-palotas-petraval.htmlAz egyik legnépszerűbb műsorvezetőként, babát várva döntött úgy, hogy férje hazájába, Németországba költözik. Akkoriban egy évre tervezte csak az ottani babázást, amiből aztán szép lassan majdnem egy évtized lett. Az újabban már különleges tortáiról is ismert Palotás Petra szívében azonban időközben olyan hatalmassá nőtt a hiányérzet az itthoni szerettei után, hogy januártól egy évre családostul ismét Budaörs lesz az otthona. A még hamburgi anyukát Vida Melinda faggatta a képernyő nélküli kinti éveiről, és a jövőbeni, itthoni terveiről. TV + SztárokOrigoPápai Joci fejéről nem vettek gipszmintát a Sztárban sztárhoz: az énekes retteghttp://www.life.hu/sztarok/20170912-papai-joci-fejerol-ezert-nem-vettek-gipszmintat-a-sztarban-sztarhoz.htmlA Sztárban sztárban a teljes átalakuláshoz elengedhetetlen, hogy mintét vegyenek a szereplők arcáról, de Pápai Jociéról eddig nem sikerült: ő ugyanis retteg ettől a folyamattól! TV + Sztárok--LL Junior kiakadt Janicsák Vecára a Sztárban sztár szereplése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170912-ll-junior-kiakadt-janicsak-vecara-a-sztarban-sztar-miatt.htmlFelháborítónak tartja LL Junior Janicsák Veca Sztárban Sztár-beli produkcióját. Szerinte az énekesnő paródiaként adta elő a Raggamoffint. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan Markle készen állnak az első hivatalos megjelenésükrehttp://www.life.hu/sztarok/20170911-harry-es-meghan-keszen-allnak-az-elso-hivatalos-megjelenesukre.htmlMindenki tudja, hogy Harry herceg és Meghan Markle egy párt alkotnak, az első hivatalos megjelenésükre viszont még nem került sor. Úgy tűnik, már erre sem kell sokáig várni. TV + SztárokOrigoCsúnyán leégette magát a BBC műsorvezetője: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170911-igy-egette-le-magat-a-bbc-musorvezetoje.html Vannak olyan bakik, amelyek még viccesek is lehetnek. Ám ez most egyáltalán nem volt az. TV + SztárokOrigoJim Carrey kifejezetten ciki: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170911-dobbenetes-jim-carrey-viselkedese.htmlJim Carrey tiszteltét tette a Harper's Bazaar magazin díjátadóján, ahol egy interjú is készült vele. Bár ne készült volna... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.