Jászai Mari-díjáért küzd Paudits Béla: a megélhetése múlik rajta

Forrás: Fem3 -
támogatás Paudits Béla Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paudits Bélának egyszer már odaítélték a Jászai Mari-díjat 1993-ban, de nem vette át. Ez most havonta 120 ezer forintot jelentene a rossz körülményék között élő, nélkülöző művésznek.

"Állítólag hamarosan pályázatot hirdet a Magyar Művészeti Akadémia, amellyel támogatást lehet nyerni azoknak, akik állami díjjal rendelkeznek. Nekem van egy Jászai Mari-díjam, amit ugyan nem vettem át, mert nem értem rá, állt a bál a nejemmel, de azt a díjat nekem kiosztották. Bár úgy tudom, hogy eredetileg Kossuth-díjra voltam felterjesztve, na mindegy. Ha sikerülne elnyerni ezt a támogatást, akkor 120 ezer forintot kapnék pluszba halálomig. Nagyon nem mindegy, hogy 70 ezerből vagy majd 200 ezerből tudok-e megélni. Az ápolóm, Kati segít intézni a dolgaimat, orvoshoz is ő hord. Írt egy levelet, hogy szeretnénk egy igazolást kérni. Bedobtak a postaládámba egy választ, hogy megkapták, és majd visszajeleznek" - mondta a 68 éves Paudits a Blikknek, aki havi 70 140 forintos nyugdíjából kénytelen megélni. Betegsége miatt ágyhoz van kötve, egy egyszobás garzonlakásban él.

Paudits Béla a Jászai Mari-díjáért küzd Forrás: Fem3



Megható bejegyzésben emlékezett meg Fábián Juliról Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180112-meghato-instagram-bejegyzesben-emlekezett-meg-fabian-julirol-toth-vera.htmlNem múlik Tóth Vera fájdalma, rettentően hiányzik neki barátnője, Fábián Juli, aki néhány hete hunyt el. TV + SztárokOrigoAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, meggyötört arccal szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20180112-alaposan-lebetegedett-kulcsar-edina-meggyotort-arccal-szelfizett.htmlAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, ágyból, meggyötört arccal szelfizett a rajongóinak. TV + SztárokOrigoErős Antónia virágos ruhában mutatta meg formás lábait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-eros-antonia-viragos-ruhaban-mutatta-meg-formas-labait-foto.htmlVirágos ruhában mutatta meg karcsú alakját és formás lábait Erős Antónia, aki megunta, hogy a nézők munka közben csak deréktól felfelé láthatják. TV + Sztárok--Robbie Williams péniszéről formált gyűrűt adott barátainak ajándékbahttp://www.life.hu/sztarok/20180112-robbie-williams-peniszerol-formalt-gyurut-adott-baratainak.htmlRobbie Williamsmost sem hazudtolta meg magát. Ezúttal nem markolászta férfiasságát, hanem ajándékba adta barátainak. TV + Sztárok--Ezek a színészek nem a tehetségüknek köszönhetik a szerepket: Johhny Depptől Emma Watsonighttp://www.life.hu/sztarok/20180112-ezek-a-szineszek-nem-a-tehetseguknek-koszonhetik-a-szerepet.htmlNem mindenki a csodás színészi tehetsége miatt került be a sorsfordító filmjébe, pedig hajlamosak vagyunk azt hinni a ma már nagynevű művészekről, hogy már az első válogatójukon lehengerelték a producereket. A valóság azonban teljesen más, apró, olykor bizarr indokok miatt kaptak meg szerepeket a nagy színészek. TV + SztárokOrigoJustin Bieber az oka: Selena Gomez már szóba sem áll édesanyjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-justin-bieber-az-oka-selena-gomez-mar-szoba-sem-all-edesanyjaval.htmlSelena Gomez egy csúnya veszekedést követően már nem is beszél édesanyjával. A vita állítólag ezúttal is Justin Bieber miatt robbant ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.