Uma Thurman is megszólalt a Harvey Weinstein-botrány kapcsán

Uma Thurman metoo Harvey Weinstein zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször is közeledett a színésznőhöz Harvey Weinstein, akit az utóbbi időben több mint 80 nő vádolt meg szexuális zaklatással. Uma Turman most elmesélte az ő történetét.

Egy szál fürdőköpenyben jelent meg Uma Thurman párizsi hotelszobájában Harvey Weinstein, hogy megbeszéljenek egy forgatókönyvet. A színésznő a New York Timesnak adott interjújában elmondta, hogy itt még nem fogott gyanút, úgy gondolta ez a producer egyedi stílusához tartozik. A megbeszélés közben Weinstein arra kérte, hogy menjen vele, majd egy szaunában kötöttek ki, ahol Thurman igencsak furcsán mutathatott a bőrnadrágjában, dzsekiben és cipőben. Kérdőre is vonta munkatársát, aki felugrott és kirohant a helyiségből.

Uma Thurman nem akart indulatból cselekedni. "Forrás: Northfoto "

Egy másik alkalommal, a Ponyvaregény című film 1994-es premierje után Harvey Weinstein a padlóra lökte a színésznőt, majdnem elővette nemi szervét, azonban Thurman nem hagyta magát. Egy más alkalommal közölte is vele, hogy ha másokkal is ezt csinálja, tönkreteszi a karrierjét. A színésznő egyébként eddigi hallgatását azzal magyarázta, hogy nem akart indulatból cselekedni.

A producer, akit több mint 80 nő vádolt meg szexuális zaklatással szóvivőjén keresztül azt nyilatkozta, hogy félreértette a színésznő viselkedését, ez okból közeledett felé kissé szerencsétlen módon. Elnézést is kért emiatt.

Harvey Winstein azt mondja, félreértette a színésznő viselkedését. "Forrás: Getty Images/Steve Zak "

A férfi ügyvédje szerint azonban védence visszautasítja, hogy fizikailag is bántalmazta volna Uma Thurmant, a színésznő ezen kijelentése miatt pedig jogi lépéseket is fontolgat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.