A Story Gála a hazai celebvilág egyik legnagyobb eseménye, de hiába az emelkedett hangulat, kínos pillanatokból eddig egyik évben sem volt hiány. Reméljük idén, a 19. gálán is lesznek emlékezetes események, de addig is összegyűjtöttük az elmúlt bulik felejthetetlen, vagy éppen rendkívül ciki momentumait.

Kökény-Szalai Vivien távol maradt
A Story egykori főszerkesztője 2016-ban igazolt át a TV2-höz. Átigazolásának híre bombaként robbant, arra azonban senki nem számított, hogy már a gálán sem vesz részt, Pedig nem jelent meg a celebeseményen, hiába várták többen is a feltűnését.

Kökény-Szalai Vivien távol maradtFotó: Sárosi Zoltán/Fem3

Pintér Tibor lovon érkezett  

A színész is szeret a középpontban lenni, a tavalyi gálán ezt nem bízta a véletlenre: biztos, ami biztos, lovon érkezett a bulira, így már az első pillanattól fogva beszédtémát szolgáltatott. Ez volt a Story Gála minden idők legfigyelemfelkeltőbb bevonulása, kíváncsian várjuk, hogy tudja, vagy akarja-e valaki überelni.  

Pintér Tibor lóval érkezett a gáláraForrás: Facebook/Pintér Tibor

Kozso hajtincs és barátnő nélkül jelent meg  

A tavalyi Story Gála egyik legnagyobb átalakulását Kozso szolgáltatta, a celeb ugyanis ikonikus hajtincse nélkül jelent meg a bulin, egészen furcsára nyírt arcszőrzettel. Ráadásul még a barátnőjét sem vitte magával! Megjelenéséről akkor a Life.hu riporterének is beszélt. 

Medveczky Ilona nagyot zakózott  

Medveczky Ilona a Story Gála megkerülhetetlen szereplője, valamivel mindig felhívja magára a figyelmet, bár valószínűleg ezt az esést nem tervezte. A művésznő táncával próbálta elkápráztatni a közönséget, de sajnos túl szűk volt a ruhája a vehemens mozdulatokhoz, aminek a következménye egy hatalmas esés lett, de Ilona még ezt is méltósággal tudta kezelni. 

Sarka Kata egyedül érkezett és csak a ruhájáról beszélt

A műsorvezető folyamatosan címlapokon volt válási botránya miatt, erről azonban nem volt hajlandó beszélni, kizárólag a ruhájáról nyilatkozott a Life.hu riporterének, na meg arról, hogy egyedül érkezett és nem igazán tudja elengedni magát. "Nem ez életem partija" - mondta Kata. 

Szabó Zsófi ruháját szétoltották a kommentelők

A műsorvezető tavaly kénytelen volt az utolsó pillanatban változtatni a tervein, ugyanis a kiválasztott ruhája egyáltalán nem tetszett a kommentelőknek. Valószínűleg dicséreteket várva osztotta meg Zsófi Instagram-oldalán, hogy milyen öltözékben érkezik majd a gálára, de nagyon csúnya kommenteket kapott, így végül egy másik ruhát vett fel. 

@rabocsirenata ruhapróba #storygala #rabocsi

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,