Nehéz döntést kellett meghoznia a Kovács Patrícia által megformált karakternek a Korhatáros szerelem című sorozat előző epizódjában. A 39 éves Eszter ugyanis szakított kedvesével, a 24 éves Dáviddal.

Kapcsolatukban már adódtak feszültségek a korkülönbségből és a munkából következően is, most azonban a Kovács Patrícia által alakított 34 éves Eszter rászánta magát a szakításra a Korhatáros szerelem című sorozatban. Sajnos Kovács Patríciának nem ismeretlen a helyet, hiszen – mint megírtuk– tavaly év végén különváltak férjével, Gusztos Péterrel is. A 24 éves Dávid, akit Kovács Tamás játszik, nem fogadta túl jól a hírt, még egy búcsúajándékot, egy földgömböt sem fogadott el.

Itt még boldog a Kovács Patrícia és Kovács Tamás által megformált karakter, Eszter és Dávid, azonban úgy tűnik, kapcsolatuk véget ért"Fotó: Ruff István/TV2 "

És, hogy miért pont ez volt a búcsúajándék? Dávid lehetőséget kapott arra, hogy világkörüli útra menjen, azonban nem akart ezzel a lehetőséggel élni, inkább Eszterrel maradt volna. A nő azonban úgy döntött, elengedi a fiút. Az előzetesből azonban úgy tűnik, nem most találkoznak utoljára.